Komentované zprávy bank:
S Expobank vyhrajte v Albertu, Creditas vyhrála u Finparády


12. 02. 2020  00:05     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK:

O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: S Expobank vyhrajte v Albertu, Creditas vyhrála u Finparády




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


EXPOBANK. Plaťte kartou MasterCard v Albertu a vyhrajte 500 Kč na další nákup!


Expobank Pro zákazníky, kteří od 26. 9. do 13. 11. 2018 zaplatí kartou MasterCard nebo Maestro na samoobslužných pokladnách v prodejnách řetězce Albert, MasterCard připravil soutěž.

Soutěže jsou pěkná věc a lidi to baví. Ale když můžete údajně někde vyhrát pětset korun na další nákup, nebo také nemusíte, až tak velká motivace to není. V létě 2019 například Air Bank poskytuje ke každému nově zřízenému účtu 500,- Kč jako bonus za vyzkoušení a je to vlastně nárokové. To je mnohem promyšlenější a z pohledu klientů lepší podpora než jakékoliv soutěže.


HELLO BANK! Jsme hrdý generální a ještě i certifikovaný partner festivalu sportu!


Hello bank! by Cetelem Již sedmým rokem podporujeme sportovní platformu pro děti Wannado Festival – Sporťáček. Letos jsme poprvé v roli Generálního partnera a moc nás těší, že celý program získal mezinárodní certifikaci společensky zodpovědného projektu ISO26000.

Hello bank se chce na trhu uchytit a snaží se zviditelnit i prostřednictvím zajímavých partnerství a podpory zajímavých a mediálně sledovaných projektů. V tuto chvíli se stala banka generálním partnerem platformy sportu pro děti. I snaha banky o podporu sportu dětí, a tedy i jejich zdravého života, se dá pozitivně ocenit, i když se tato aktivita přímo netýká bankovnictví a financí.


Banka CREDITAS uspěla v cenách Finparády u veřejnosti i odborníků: ceny dostal Richee, spořicí účet i termínovaný vklad


012326 Cenu Finparády, která se uděluje za výjimečné a inovátorské postupy, získala multibankovní aplikace Richee. Spořicí účet Banky CREDITAS si odnesl cenu veřejnosti, která hlasovala na stránkách soutěže. Oceněn byl i termínovaný vklad, který se umístil na třetím místě v kategorii „Finanční produkt roku“.

Banka Creditas dala o sobě vědět i v soutěži Finparády. Zabodovala tak se svými vlajkovými loděmi, tedy produkty Richee, jako multibankovní aplikace, spořící účet a termínovaný vklad. Je zřejmé, že i nová a mladá malá banka může přinášet na trh konkurenceschopné a špičkové produkty.


Minulé komentované zprávy: S ČS můžete získat hypotéku až do výše 90% LTV, UniCredit má spokojené zaměstnance


 



Komentované zprávy bank: S Expobank vyhrajte v Albertu, Creditas vyhrála u Finparády

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16414096480

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více