Komentované zprávy bank:
ČSOB loví reference


03. 08. 2016  00:20     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat ČSOB, Monetě Money Banka a Komerční bance.

Komentované zprávy bank: ČSOB loví reference




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

ČSOB: Klientská reference je pro všechny v ČSOB klíčová

Názor a spokojenost klientů by měl být pro každou banku základ úspěchu a dobré pověsti. Bohužel to nefunguje univerzálně. Jako server provozující například sekci vrba, kde pomáháme klientům řešit jejich problémy s bankami, však musíme konstatovat, že se vstřícnost bank za posledních několik let výrazným způsobem zvýšila. Bankám skutečně začíná na názoru i byť jednoho jediného klienta mnohem více záležet. Vědí totiž, že v prostředí současné mediální otevřenosti a síly sociálních médií, může i jeden nespokojený klient rozvířit vlnu, kterou by i silná banka mohla jen těžko ustát bez šrámů.

ČSOB

Moneta Money Bank: GE Money Bank se ode dneška oficiálně jmenuje Moneta Money Bank

GE je banka, která se snad nejčastěji přejmenovává. Ještě si můžeme vzpomenout na její původní název GE Capital Bank. Banka musela věnovat hodně energie a mediální propagace k tomu, aby se vžil nový název GE Money Bank. Uběhlo nějakých pár let a banka se znovu převléká do jiného loga, jiných barev i jiného názvu. V každém případě nás opouští její zkratka v první části názvu GE, což je označení jejího vlastníka, který z banky odchází. Moneta je hezké slovo a asi si na to klienti banky i veřejnost velmi brzy zvyknou.

Moneta Money Bank

Komerční banka: Nová mobilní aplikace Komerční banky pro firmy běží i na systému windows

Je fajn, že Komerční banka, na rozdíl od jiných bank, věnuje pozornost i klientům, kteří si koupili Nokie a využívají jiný operační systém než většina uživatelů. Díky tomu se můžeme již delší dobu těšit z toho, že můžeme účet od Komerční banky ovládat přes telefon s windows a mít přehled o finančních transakcích. Nově tak mají tuto možnost i podnikatelé a firmy, kterým to z plného srdce přejeme. Otázkou je, zda se investice do aplikací ve windows na mobilní telefony vyplatí. Budoucnost tohoto operačního systému v mobilech je totiž nejistá a vůbec se neví, zda bude do budoucna do mobilů instalována.

KB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: ČSOB loví reference

Diskutovat (0)