MasterCard a J&T Banka představují novou platební kartu pro ženy Réservés aux femmes


13. 12. 2011  14:09     TZ     komentáře (0)

Společnost MasterCard ve spolupráci s J&T Bankou uvádějí na český trh novou platební kartu pro dámy. Karta Réservés aux femmes je mezinárodní čipová platební karta MasterCard, která jejím držitelkám přináší řadu výhod. Patří mezi ně členství v programu International Airline Passengers Association (IAPA), členství v programu Priority pass, službu J&T Concierge Réservés aux femmes nebo cestovní a úrazové pojištění J&T.





Od počátku prosince si mohou české ženy pořídit speciální platební kartu Réservés aux femmes, kterou uvedla na trh společnost MasterCard a J&T Banka. „Jsme velice potěšeni, že platební karty určené především ženám si získávají u bank v ČR oblibu a stávají se trendem. Dosud bylo vydáno již několik tisíc MasterCard platebních karet věnovaných právě ženám. Nová karta Réservés aux femmes přináší svým držitelkám příjemné výhody, které zajisté ocení. Tuto kartu mohou ženy považovat za užitečného pomocníka v jejich každodenních situacích,“ upřesňuje Ivana Laňová, obchodní manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku.

 .

Je nezbytně nutné přicházet s projekty, které osloví také ženy. Jsme velice rádi, že jim tak můžeme spolu s MasterCard nabídnout speciální kartu Réservés aux femmes. Ta nejen díky J&T Concierge službám svým držitelkám zpříjemní každý den, ale nechá je i nahlédnout do světa privátního bankovnictví, kde komfort je absolutní podmínkou,“ říká Andrej Zaťko, ředitel privátního bankovnictví J&T Banky.

 .

Výhody platební karty Réservés aux femmes

Držitelky s kartou Réservés aux femmes získají automaticky i další doplňkové služby. Patří mezi ně členství v programu International Airline Passengers Association (IAPA), což je mezinárodní organizace, která poskytuje držitelům platebních karet výhody a nadstandardní služby, jako jsou hotelové slevy, slevy v autopůjčovnách, cestovní služby, bezplatné rezervace, zabezpečení zavazadel a klíčů apod.

 .

Další výhodou je členství v programu Priority pass, což je členský celosvětový program, který umožňuje přístup do více než 600 „VIP salónků“ na více než 320 mezinárodních letištích, ve více než 100 zemích, a to nezávisle od využívané letecké společnosti. Vstup do salónků je zpoplatněný dle platného sazebníku Banky.

 .

Zákaznice se dále mohou těšit na službu J&T Concierge Réservés aux femmes, která je nadstavbou k ostatním finančním službám. Je důkazem, že peníze nejsou cílem, ale prostředkem k příjemnějšímu životu. Držitelky tak budou mít servis šitý na míru, přístup k exkluzivním informacím, destinacím, službám. Další služby J&T Concierge na platební kartě jsou: úklid domácnosti, čištění oděvů, oprava obuvi, hlídání dětí, zahradník, kuchař nebo opravy v domácnosti. Služby J&T Concierge jsou k dispozici v pracovních dnech. J&T Concierge také nabízí možnost využít 24-hodinový membership Concierge s osobním zákaznickým Concierge.

 .

V neposlední řadě čeká na držitelky karty cestovní a úrazové pojištění J&T, které je vytvořené speciálně pro klienty J&T BANKY ve spolupráci s pojišťovnou MetLife AMCICO. Výhodou pojištění jsou nadstandardní pojistné sumy, neomezený počet výjezdů v délce trvání do 60 dní, celosvětové krytí, možnost využití na dovolenou i služební cestu, asistenční 24-hodinová služba apod. Na kartě Réservés aux femmes kartě je automaticky k dispozici pojistný program J&T Silver, který zahrnuje pojištění pro držitelky platební karty, přičemž si zákazníci mohou zakoupit i vyšší pojistný program pro rodinné příslušníky J&T Gold anebo Platinum.

 

Více informací o nové dámské platební kartě Réservé aux femmes naleznete na www.mastercard.cz nebo na www.jtbank.cz



MasterCard a J&T Banka představují novou platební kartu pro ženy Réservés aux femmes

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12606814368

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více