mBank láká klienty s drahými půjčkami, sníží jim úrokovou sazbu nejméně o dvě procenta


20. 03. 2017  12:08          komentáře (0)

Přední internetová banka mBank 20. března spouští komunikační kampaň na refinancování půjček. Klientům jiných bank v rámci akce platné do konce dubna nabízí, že sníží jejich úrokovou sazbu nejméně o 2 procenta. Výsledná úroková sazba musí však být v rozpětí od 4,9 do 9,9 procenta ročně.

mBank láká klienty s drahými půjčkami, sníží jim úrokovou sazbu nejméně o dvě procenta




„Klienti jiných bank mají často pocit, že refinancování úvěru je zdlouhavé a komplikované. Jsou toho názoru, že výsledná úspora jim za to nestojí. Proto jsme vytáhli do boje se dvěma zásadními výhodami: znatelnou úsporou nejméně dvou procent a velmi jednoduchým procesem převedení půjčky,“ uvedl Vojtěch Klacek, produktový manažer mBank.

Při převedení půjčky k mBank klient nepotřebuje potvrzení o příjmu ani smlouvu k předchozí půjčce. Navíc má možnost kdykoliv nový úvěr v mBank předčasně splatit, a to bez sankcí. Za sjednání, vedení ani předčasné splacení půjčky mBank nepožaduje žádné poplatky. Klient si také může při převodu půjčky prodloužit její splatnost až na 84 měsíců nebo navýšit vypůjčenou částku až o 10 procent.

Refinancování je tahounem českého úvěrového trhu. Může za to nejspíše fakt, že si Češi půjčují velmi impulzivně. Nedávný výzkum mBank totiž ukázal, že rychlost vyřízení půjčky je pro klienty při výběru úvěru vedle ceny nejdůležitějším faktorem pro výběr. Proto si lidé v České republice často vezmou hned první nabídku a jejich výhodnost příliš nesrovnávají.

„Řada takto narychlo sjednaných úvěrů je pro klienty prostě nevýhodná, a proto se poměrně rychle přiklánějí k jejich refinancování. Naše nová nabídka refinancování nabízí průměrnou úsporu ve splacené částce přes 32 tisíc korun. Chceme tak klientům s drahými půjčkami nabídnout vstřícnější řešení jejich finančních potřeb,“ dodal Vojtěch Klacek.

O převod půjčky do mBank si klient může zažádat jednoduše v klidu a pohodlí domova přes internet. Nemusí trávit čas cestou na pobočku a stáním ve frontě. O jejím stavu má klient mBank vždy přehled v internetovém bankovnictví i mobilní aplikaci. mBank bude o benefitech své nové nabídky informovat v kampani, která poběží v televizi, na internetu, ale také na pobočkách.



mBank láká klienty s drahými půjčkami, sníží jim úrokovou sazbu nejméně o dvě procenta

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12545746080

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více