mBank opět odměňuje za doporučení:
nový klient dostane na své nové mKonto pětistovku, stávající až 2 500 Kč


15. 02. 2016  15:07          komentáře (0)

K právě probíhající kampani „Získejte 500 Kč na mKonto či mKonto Business“ připojila mBank od poloviny února další kolo mKlubu. Tato akce pro stávající i nové klienty v minulosti již několikrát slavila velké úspěchy. Účastníci akce si mohou přijít až na 2 500 Kč.

mBank opět odměňuje za doporučení: nový klient dostane na své nové mKonto pětistovku, stávající  až 2 500 Kč




Letošní první kolo akce založené na finančních odměnách za doporučení klientů s názvem „mKlub I 2016“ začíná 15. února a potrvá dva týdny do 28. února. Tato mezi klienty mBank stále oblíbenější akce doplňuje současně probíhající kampaň na mKonto s názvem „Získejte 500 Kč na mKonto či mKonto Business“. Kampaň odstartovala 18. ledna, probíhá souběžně v Česku i na Slovensku, a to prostřednictvím televizní a internetové reklamy, citylight plakátů a billboardů.

Akce „mKlub I 2016“ má za cíl zintenzivnit probíhající kampaň a odměnit stávající klienty za doporučení účtu v mBank svým přátelům a známým. Každý stávající klient, který má v současnosti u mBank zřízený osobní účet mKonto nebo podnikatelský účet mKonto Business, má možnost banku doporučit komukoliv ze svých přátel, známých či rodinných příslušníků. Za nového klienta, který si na základě tohoto doporučení v období od 15. do 28. února 2016 zřídí vlastní účet mKonto nebo mKonto Business, získá stávající klient odměnu ve výši 500 Kč.

Účastníci akce mají možnost získat až pětinásobek této odměny, pokud doporučí více než jednoho klienta. Banka ovšem myslí i na nově příchozí klienty. Každému, kdo si na základě doporučení otevře u mBank účet mKonto nebo mKonto Business, na tento účet rovněž připíše 500 Kč.

„Letošní první kolo mKlubu jsme načasovali do probíhající reklamní kampaně na mKonto. Chceme odměnit stávající i příchozí klienty za to, že své mKonto využívají a rádi ho osobně dál doporučí“, říká Jana Fučíková, vedoucí týmu depozitních produktů mBank pro Českou republiku a Slovensko a dodává: „Podle nezávislého Klientského indexu, který sleduje náklady na provoz účtu u běžných klientů, přináší využívání mKonta úsporu téměř 2 000 Kč každý rok, a to jen ve srovnání s průměrnými náklady u bank v České republice. Během akce mKlub tak klient, který už u nás účet má, může získat za doporučení takové úspory svým přátelům a známým navíc až 2 500 Kč.“  Banka bude své klienty o této možnosti informovat přímou komunikací prostřednictvím e-mailů a zpráv v internetovém bankovnictví a mobilní aplikaci.



mBank opět odměňuje za doporučení: nový klient dostane na své nové mKonto pětistovku, stávající až 2 500 Kč

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12569549792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více