Miroslav Lukáč novým členem představenstva Sberbank CZ zodpovědným za korporátní bankovnictví


20. 11. 2014  13:09     TZ     komentáře (0)

Vedení korporátního bankovnictví ve Sberbank CZ převzal nový člen představenstva banky Miroslav Lukáč (44). Ve funkci nahradil Franka Guthana, který skupinu Sberbank opouští.

Miroslav Lukáč novým členem představenstva Sberbank CZ zodpovědným za korporátní bankovnictví




Miroslav Lukáč disponuje rozsáhlými zkušenostmi v oboru korporátního a investičního bankovnictví, zejména v oblastech úvěrování, strukturovaného financování a kapitálových trhů.

Svou kariéru zahájil v ČSOB v Bratislavě v týmu syndikovaných úvěrů. Během následujících 13 let pracoval na různých pozicích v Citibank v Praze a Moskvě, kde byl v letech 2009 až 2011 ředitelem korporátního a investičního bankovnictví pro ČR a SR. Do Sberbank přišel z pozice ředitele zastoupení EBRD v Centrálním federálním okruhu Ruské federace.

Miroslav Lukáč odpovídá ve Sberbank za řízení divize korporátního a investičního bankovnictví, divize malých a středních podniků a kapitálových trhů.
Angažováním Mira Lukáče pokračujeme v posilování našeho týmu o špičkové odborníky s rozsáhlými mezinárodními zkušenostmi. Korporátní financování je jednou z oblastí, ve kterých zaznamenáváme rychlý růst. Přinášíme na trh především vstřícné jednání s klienty a maximální pružnost. Úkolem Mira je udržet vysokou dynamiku tohoto růstu,“ prohlásil Vladimír Šolc, generální ředitel a předseda představenstva Sberbank CZ.

Miroslav Lukáč je absolventem Ekonomické univerzity v Bratislavě, hovoří anglicky, rusky a francouzsky. Mezi jeho záliby patří sport, umění a je zaníceným cestovatelem.

SBERBANK_Miroslav_Lukáč

HLASOVAT PRO SVÉHO FAVORITA MŮŽETE ZDE!

RPSN



Miroslav Lukáč novým členem představenstva Sberbank CZ zodpovědným za korporátní bankovnictví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16472584000

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více