Na webu Bankovní poplatky nový kurzovní lístek i informační servis pro investory


25. 01. 2021  01:00     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Ve spolupráci s naším partnerem Citfin spouštíme na našich webových stránkách www.BankovniPoplatky.cz nové služby orientující se na zájemce o informace a servis ze světa investic a devizového trhu. Najdete si tak nejvýhodnější devizový kurz a další aktuality a užitečné informace proto, aby jste se na devizovém trhu neztratili.

Na webu Bankovní poplatky nový kurzovní lístek i informační servis pro investory




Základem úspěchu při investování jsou kvalitní a rychlé informace. Předpokladem zisku z investice je znalost investičních produktů, ekonomických informací a užitečných nástrojů. To vše vám nabídneme od tohoto týdne ve spolupráci s naším partnerem společností Citfin.

Právě společnost Citfin pro vás poskytla na našem webu svůj aktuální kurzový lístek, který bude každý den zobrazovat aktuální kurzy měn. V rámci služeb si také můžete zřídit tzv. hlídacího psa, který vás sám upozorní na nejvýhodnější kurz měny kterou chcete prodat, nebo naopak koupit. Kurzovní lístek naleznete na hlavní straně serveru Bankovní poplatky.

Ve spolupráci se společností Citifn také poskytneme výrazně širší informační servis. Kromě standardních zpráv ze světa investic a aktuálních ekonomických informací, poskytneme také ranní zprávy z devizového trhu, které báječně zapadají do strategie rozšíření servisu pro investory a zájemce o nejvýhodnější směnu zahraničních měn. Samozřejmostí budou také občasné rozhovory s předními odborníky na investice a ekonomy. 

Všechny tyto nové informace naleznete nejen na hlavní straně serveru Bankovní poplatky, ale také ve speciální sekci Aktuality v investicích

Hlavním cílem je aby se investoři a zájemci o investování či informace z investic a devizového trhu cítili na našem webu doslova jako doma.



Na webu Bankovní poplatky nový kurzovní lístek i informační servis pro investory

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15460379104

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více