Největší databáze historických sazebníků. Najděte si svůj bankovní poplatek


26. 04. 2019  00:10     Miroslav Zeman     komentáře (1)

Server Bankovní poplatky - www.BankovniPoplatky.com spustil inovovanou a aktualizovanou službu - historické sazebníky bank. Celá databáze obsahuje 403 sazebníků bank. Nejstarší sazebník je z roku 2005. Služba je průběžně aktualizována.

Největší databáze historických sazebníků. Najděte si svůj bankovní poplatek




Finanční server Bankovní poplatky spustil unikání službu - historické sazebníky bank. Tato databáze obsahuje veškeré sazebníky bank a to do až do roku 2005. Podařilo se shromáždit celkem 403 historických sazebníků od 15 retailových bank působících na tuzemském trhu. Jedná se o unikátní databázi, která nemá zatím na internetu obdoby.

DATABÁZI HISTORICKÝCH SAZEBNÍKŮ NALEZNETE ZDE!

Je všeobecně známo, že banky nebyly v minulosti moc ochotny poskytovat své historické sazebníky, které již nejsou platné. Banky také standardně nezveřejňují své historické sazebníky ani na svých stránkách, nebo jen sazebníky pouhých několik měsíců či roku nazpět. Odlišný přístup bank k poskytování tohoto druhu informací však přetrvává i nyní. Na jedné straně jsou banky, které nemají co skrývat s poskytují sazebníky hluboko do minulosti, na druhou stranu jsou banky, které nechtějí sazebníky poskytovat vůbec, nebo jen pár let nazpět.

Nejstarší sazebník a to z roku 2005 poskytla Sberbank a v aktuální době patřil ještě pod značku Volksbank. Největší počet sazebníků - 84, poskytla Česká spořitelna. Sazebníky odmítla poskytnout, nebo jen omezené množství dvou let nazpět, Citibank a ČSOB.

Uživatelé mohou historické sazebníky využívat v případě sporů s bankou o poplatek nebo výši poplatku, který již aktuálně neplatí, nebo který byl v minulosti zrušen. Dále mohou uživatelé využít databázi historických sazebníků pro porovnávání vývoje poplatků u jednotlivých bank. Zajímavé je například porovnání jak banky rušily nejabsurdnější bankovní poplatky v průběhu doby, nebo je snižovaly.

Zajímá vás jaké poplatky měla vaše banka v například v roce 2008, nebo 2009? Chcete si porovnat poplatky vaší banky nyní a před několika lety?

Vyhledávání konkrétního sazebníku je velmi snadné. Hlavní sekce jsou utříděny dle názvů a loga bank. Po kliknutí se otevře karta banky, kde uživatel nalezne jak aktuálně platný sazební, tak i historické sazebníky pro fyzické i právnické osoby. Historické sazebníky jsou označeny názvem a datem vydání. Velmi rychle tak může uživatel konkrétní sazebník vyhledat a také si ho rovnou i stáhnout do počítače.

Služba je poskytována zcela zdarma a je průběžně aktualizována.

POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY! 



Největší databáze historických sazebníků. Najděte si svůj bankovní poplatek

Děkuji
Zajímavý článek. Děkuji za odkaz http://www.bankovnipoplatky.com/k-bankam/sazebniky-bank.html...
Diskutovat (1)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více