No vida! Česká spořitelna ruší poplatek u služby cash back!


28. 08. 2012  12:34     Bp.com     komentáře (1)

V minulém týdnu jste si exkluzivně na webu bankovnipoplatky.com mohli přečíst porovnání poplatků u služby cash back v českých bankách, z něhož jednoznačně vyplynulo, že největší banka u nás (Česká spořitelna) si jako jediná z bankovních ústavů za tuto službu účtuje 6 Kč (ve všech ostatních, které službu poskytují, byla možnost dostat se ke službě zdarma). Problém byl v tom, že poplatek za výběr hotovosti u obchodníků vybírala nejen od svých klasických klientů, ale hodlala tak činit i od „donucených“ majitelů sKaret. To už ale neplatí!





Dna dny poté, co byl náš článek zveřejněn a informaci z něho převzala některá česká média, se objevila zajímavá zpráva – Česká spořitelna poplatek za službu cash back ruší, a to s ultrarychlou účinností od 1. září. „Poplatek za cash back rušíme od září, chceme tak nabídnout držitelům sKarty další způsob výběru dávky v hotovosti zdarma. I přesto, že ve smlouvě mezi MPSV a Českou spořitelnou je cash back nadstandardní zpoplatněnou službou, my jsme se rozhodli vzít náklady na sebe a umožnit tak další bezplatný přístup k dávce,“ uvedla pro BP.com Helena Matuszná z tiskového centra České spořitelny.

.

ČTĚTE PŮVODNÍ ČLÁNEK – MAJITELÉ SKARET BUDOU ZA CASH BACK PLATIT

.

Na sazebníkové změně však nevydělají jen majitelé sKaret, ale také ostatní největší české banky. „Zároveň bude cash back zdarma i pro ostatní klienty ČS, držitelé jakékoli jiné platební karty. Věříme, že tito klienti zrušení poplatku uvítají - vedle bezplatné platby kartou v obchodech získají na stejném místě i určitou hotovost, aniž by museli hledat bankomat. Cash back nabízíme od roku 2007, po počáteční nejistotě, kdy se klienti s novou službou "seznamovali", zájem o ní rok co rok stoupá,“ dodala Matuszná. „Je pozitivní, že banka flexibilně reaguje na diskusi a poplatek zrušila. Pro majitele sKaret, zejména pro hendikepované, bude možnost vybrat si zdarma hotovost v obchodech velmi vítaná,“ řekl analytik Aleš Rod.

.

VŠE O SKARTĚ JE ZDE!



No vida! Česká spořitelna ruší poplatek u služby cash back!

Dobrá práce
Dobrá práce serveru i České spořitelny... klobouk dolů....
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12568608784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více