NOMINACE VEŘEJNOSTI – ANKETA O NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK A NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POSTUP 2021


25. 03. 2021  00:58     Miroslav Zeman     komentáře (0)

NOMINACE: Ve spolupráci s naším generálním partnerem projektu Air Bank vyhlašujeme nominaci veřejnosti na nejabsurdnější bankovní poplatek a nejabsurdnější bankovní postup. Navrhněte do nového ročníku anket roku 2021 absurdní poplatky a postupy bank, které jsou absurdní a nelogické.

NOMINACE VEŘEJNOSTI – ANKETA O NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK A NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POSTUP 2021




Až do 30. 3. 2021 nám můžete zasílat své návrhy a nominace na absurdní bankovní poplatky a absurdní bankovní procesy a postupy. Nejlepší nápady pak budou zahrnuty do naší velké ankety o Nejabsurdnější bankovní poplatek 2021 a Nejabsurdnější bankovní postup 2021. Můžete se tak aktivně podílet na odhalení těch nejabsurdnějších poplatků a nejabsurdnějších postupů našich bank. Je třeba o tom mluvit a ukázat bankám, co se nám nelíbí a co rozhodně nechceme!

Aktuálně žijeme v absurdních podmínkách protiepidemických opatření, které jsou vybočením z normálu, na který jsme byli zvyklí. Rozhodně nechceme k tomu zažívat absurdity v bankovních službách, které každodenně potřebujeme.

Proti absurdnostem v bankovnictví se spolu s námi rozhodla bojovat i Air Bank, která se stala generálním partnerem obou anket pro rok 2021.

Logo AirBank anketa

Nominace absurdních poplatků

Stejně jako už u předchozích 15 ročníků vás vyzýváme k zasílání nominací a návrhů na nejabsurdnější bankovní poplatky.

Platit poplatek za předčasné splacení úvěru? Přijde vám to absurdní? Tento poplatek některé banky skutečně uplatňují. Co takhle poplatek za dotaz úřední osoby? Policie se dotáže na nějaké věci související s vaším účtem, a Vy za to zaplatíte poplatek. Absurdní? Nebo neabsurdní? Co takhle poplatek za vedení účtu? Nepřijde vám absurdní v dnešní době platit za něco, co některé banky nabízejí zcela zdarma a bez podmínek? Přijde vám normální platit za vedení účtu, tedy za to, že bance poskytujete své peníze a využíváte dalších bankovních služeb banky?

Posílejte nám i své vlastní nápady na reálné bankovní poplatky, které vidíte jako absurdní a nelogické.

Jen připomeňme, že za loňský rok se stal nejabsurdnějším bankovním poplatkem poplatek za autorizační/notifikační sms.

Nominace absurdních bankovních postupů a procesů

 Chcete si založit bankovní účet? Mnohé z bank Vám tuto možnost nabídnou online přímo z jejich webových stránek. Stačí zaslat jen pár potřebných dokladů nascanovaných a vše je otázkou několika minut. Když ale chcete stejný bankovní účet zase zrušit, už to online nejde a

musíte věc řešit na pobočce banky s tím, že celý proces je výrazně komplikovanější a náročnější. Typický příklad absurdního bankovního postupu, který je nejen nelogický, ale také rozhodně není proklientský.

Máte podobné zážitky či postřehy v souvislosti s postupem banky, který se vám zdál nelogický nebo přímo absurdní? Popište nám je, a po ověření se může, Vámi popsaný postup banky, stát jedním z nominovaných absurdních postupů v naší anketě!

Anketa o nejabsurdnější bankovní poplatek a nejabsurdnější bankovní postup bude probíhat od 14. 3. 2021 do 30. 11. 2021, tedy více než osm měsíců.

SVÉ NOMINACE, POSTŘEHY, NÁVRHY A NÁMĚTY NA NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK A NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POSTUP NÁM PIŠTE NA MAIL: m.zeman@bankovnipoplatky.cz nebo je pište na náš Facebook.

__________________________________________________________________________

O Anketě o nejabsurdnější bankovní poplatek

Anketa o nejabsurdnější poplatek označuje absurdní poplatky již od roku 2005. Anketu organizuje a výsledky vyhlašuje server www.Bankovnipoplatky.cz Mnoho absurdních poplatků bylo po vyhlášení výsledků v průběhu doby ze strany bank zrušeno. Pro rok 2021 se stala generálním partnerem ankety Air Bank, a.s.

V současné době probíhá anketa o nejabsurdnější bankovní poplatek celoročně. V průběhu kampaně informujeme o zajímavostech ze světa bankovních poplatků, životních příbězích klientů bank a aktuální situace na bankovním trhu. Hlavní tváří ankety i serveru Bankovní poplatky se v roce 2020 stala reálná a skutečná rodina Poplatkových.

 



NOMINACE VEŘEJNOSTI – ANKETA O NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK A NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POSTUP 2021

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12475173776

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více