Nová kreditní karta GE Money Bank vrátí klientům 5 % z vybraných nákupů zpět


19. 04. 2016  15:03          komentáře (0)

Od 18. dubna nabízí GE Money Bank novou kreditní kartu MoneyCard Smart. Karta nabízí 50denní bezúročné období i na výběry peněz z bankomatů. Její držitelé získají 5% odměnu při nákupech zboží z kategorie, kterou si sami vyberou. Kdo vybere nebo zaplatí kartou měsíčně více než 3 000 Kč, má ji bez poplatků za vedení i za výběry z bankomatů GE Money Bank. Díky tomu se karta stává univerzálním prostředkem pro běžné nákupy i výběry z bankomatů.

Nová kreditní karta GE Money Bank vrátí klientům 5 % z vybraných nákupů zpět




S kreditní kartou MoneyCard Smart dostávají naši klienti opět něco navíc. Podle svých preferencí si mohou vybrat ze čtyř kategorií obchodníků, u kterých budou získávat 5 % z ceny nákupu zpět,“ říká ředitelka retailových produktů GE Money Bank Iva Štylerová. 

Klienti si zvolí ze 4 kategorií obchodníků, kde budou sbírat odměny ve výši 5 % z celkové částky nákupu:

  • obchody se sportovním zbožím a platby u cestovních kanceláří a jiných zprostředkovatelů zájezdů
  • ochody s elektronikou
  • obchody s nábytkem a hobby markety
  • restaurace, kina a divadla

k

Měsíčně mohou klienti na odměnách z vybraného balíčku získat až 500 Kč a k tomu navíc další odměny v rámci programu bene+ v neomezené výši. Každé čtvrtletí si podle svých preferencí mohou kategorii zdarma změnit. Změna balíčku je platná okamžitě a klient dostane informační SMS s potvrzením své volby. Bonusové balíčky může klient změnit prostřednictvím Internet banky, telefonicky nebo na kterékoli pobočce GE Money Bank. 

Další výhodou je také 50denní bezúročné období, které se nově vztahuje i na výběry peněz z bankomatů. Klientům tak stačí pouze jedna karta pro výběry z bankomatů i nákupy.

 

Snižte si poplatky

Držitelé MoneyCard Smart mají při obratu na kartě nad 3 000 Kč vedení karty a výběry hotovosti z bankomatů GE Money Bank bez poplatku. Při splnění této podmínky neplatí ani za výběr hotovosti na pokladně u obchodníka, tzv. cashback. U bankomatů jiných bank je pak poplatek za výběr 39 Kč namísto 49 Kč.

 

Odměna až 35 % z nákupu

Vedle 5% odměny za nákupy vybraného balíčku výhod mohou klienti získat ještě dalších 30 % zpět z nákupů u vybraných partnerů věrnostního programu bene+ v rámci ČR. Ten je automaticky spuštěn na všech platebních kartách GE Money Bank. Odměny se sčítají, a zákazníci tak mohou ve výsledku u některých obchodníků získat zpátky až 35 % z ceny nákupu. 

Hlavní výhodou věrnostního programu bene+ je, že klienti získávají odměnou reálné peníze. Vedle až 500 Kč za odměny z vybraného balíčku tak mohou zákazníci získat další odměny z věrnostního programu v neomezené výši. U partnerů bene+ v rámci ČR dostávají klienti peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 30 % z částky nákupu. V programu je již přes 350 partnerů, klienti tak mohou výhody čerpat ve více než 1600 kamenných provozovnách a 35 internetových obchodech. 

Kompletní informace o podmínkách a odměnách věrnostního programu bene+ jsou k dispozici na webu beneplus.cz.

 

Karta má moderní design

Při přípravě designu spolupracovala GE Money Bank s předními návrháři ze společnosti Unity Design. Ti připravili celý vzhled podle charakteru banky. 

„Abstraktní design karty vyjadřuje a podporuje inovativní duch GE Money Bank díky kombinaci hloubky a dynamických barev v moderním pojetí,“ říká autorka návrhu Laďka Lichtenbergová z Unity Design.

O novou kreditní kartu MoneyCard Smart si může požádat každý občan starší 18 let. Žádost o kartu je možné podat online na webových stránkách www.gemoney.cz, telefonicky nebo na každé pobočce banky. Pokud mají o tuto kartu zájem držitelé jiných kreditních karet GE Money Bank, musejí o ni zažádat.  

Více informací o platebních kartách GE Money Bank a podmínkách jejich poskytnutí získají klienti na kterékoliv pobočce banky nebo mohou využít linku 224 444 333či www.gemoney.cz/smart. 

Reprezentativní příklad revolvingového úvěru a kreditní karty MoneyCard Smart vychází z předpokladů, že úvěrový rámec 37 800 Kč je vyčerpán okamžitě v plné výši bezhotovostním způsobem čerpání a je splácen 12 stejně vysokými splátkami, placenými měsíčně ve výši 3 604,90 Kč. Kreditní karta umožňuje splácení různě vysokými měsíčními částkami, minimálně však 2 % z vyčerpaného úvěrového rámce. Doba trvání úvěru: neurčitá. Roční úroková sazba činí 22,99 %. Poplatky související s úvěrem: měsíční poplatek za vedení karty 49 Kč, náklady na distribuci výpisu elektronicky 0 Kč. RPSN 28,91 %, celková částka splatná spotřebitelem 43 258,00 Kč. Při častějších nebo vyšších splátkách a/nebo při bezhotovostním čerpání s využitím bezúročného období mohou být údaje uvedené u reprezentativního příkladu odlišné. Reprezentativní příklad nezohledňuje výše uvedenou marketingovou nabídku. Na uzavření smlouvy o revolvingovém úvěru a o vydání a užívání kreditní karty není právní nárok. Tato nabídka není závazná. 




Nová kreditní karta GE Money Bank vrátí klientům 5 % z vybraných nákupů zpět

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12468121984

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více