Nové internetové bankovnictví mBank udává směr a sklízí mezinárodní ocenění


04. 02. 2014  23:16     tz     komentáře (4)

Nové internetové bankovnictví mBank S.A. se stalo měřítkem inovačních řešení v oblasti internetového bankovnictví. Společnost Forrester Research (USA), jedna z nejuznávanějších analytických a poradenských firem, vydala na toto téma zvláštní zprávu, která je založena na detailní analýze a předkládá doporučení pro ostatní banky a technologické firmy po celém světě, které realizují podobné projekty.

Nové internetové bankovnictví mBank udává směr a sklízí mezinárodní ocenění




Revoluční internetové bankovnictví vyzkoušejí první zákazníci mBank v České republice již za týden. To, že se mají na co těšit, potvrzuje nejen zpráva společnosti Forrester Research, ale další mezinárodní ocenění, která internetové bankovnictví mateřské mBank za krátkou dobu svého fungování již sklidilo.

Zpráva společnosti Forrester Research, světově proslulé analytické a poradenské firmy, komplexně popisuje procesy, na nichž vznikla nová mBank a řešení, která zákazníkům nabízí. Je nám velkou ctí, že renomovaná poradenská firma doporučuje bankám a společnostem po celém světě tolik prvků z našeho přístupu,“ uvedl Michał Panowicz, ředitel marketingu retailového bankovnictví a obchodního rozvoje mBank a zároveň šéf týmu, který vytvořil nové online retailové bankovnictví mBank.

Jde o vůbec první projekt týkající se Polska, střední a východní Evropy, který byl detailně popsán ve zprávě společnosti Forrester Research. Firma Forrester v minulosti publikovala podobné zprávy o realizacích globálních gigantů jako Amazon, AT&T, Apple, eBay, Microsoft či Mint.com.

Již v říjnu 2013 získalo internetové bankovnictví mBank v soutěži organizované jednou z největších organizací sdružujících banky Efma Awards 2013 dvě ocenění. V soutěži „Distribution and Marketing Innovation Awards", ve které jsou hodnoceny nejlepší bankovní projekty, mBank předstihla 158 bank z 54 zemí a byla vyhlášena „Nejlepší on-line a mobilní bankou“ (Digital and Mobile Excellence) a současně „Institucí, která radikálně mění podobu globálního bankovnictví“ (The Most Disruptive Innovation).

Na podzim 2013 získal tým mBank prestižní ocenění "Best of Show" na jedné z nejvýznamnějších přehlídek věnovaných inovacím ve finančním sektoru na Finovate FALL a Finovate EUROPE. Odborníci ocenili pro-zákaznická řešení v novém internetovém bankovnictví jak na Finovate v New Yorku tak i v Londýně.

Zprávu společnosti Forrester Research o novém online bankovnictví mBank si můžete stáhnout zde: http://www.mbank.pl/o-nas/o-mbanku/raport-forrester/



Nové internetové bankovnictví mBank udává směr a sklízí mezinárodní ocenění

Nové IB
Podobné reakce jako tady se dají čekat. Vždy to tak bylo když přišlo něco nového, inovativního. Ano ...
Re: Kto ho nevyskusal pise taketo clanky, kto vyskusal, v strachu o svoje peniaze odchadza do inej banky...
je to naprostá pravda - mbanka vypíná pomalu staré bankovnictví a já jsem pomalu na odchodu - přesně...
Kto ho nevyskusal pise taketo clanky, kto vyskusal, v strachu o svoje peniaze odchadza do inej banky...
mB novy ibanking je jedna neprehladna a hlavne nefunkcna katastrofa! Praca s peniazmi je matuci fare...
IB fenomén?
Nikde na světě něco podobného nenajdete ne proto, že by to jinde neuměli (tomu by jistě nikdo nevěři...
Diskutovat (4)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12514537904

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více