Novinka na trhu hypoték:
Hypotéka od Lišky


01. 04. 2009  11:04     Pavla Hávová     komentáře (0)

Od 1. dubna 2009 nabízí úvěry Hypoteční banky i jednička v oblasti stavebního spoření Českomoravská stavební spořitelna.





Hypoteční banka, jednička v poskytování hypoték, rozšiřuje okruh svých strategických obchodních partnerů. Od 1. dubna 2009 nabízí úvěry Hypoteční banky i jednička v oblasti stavebního spoření Českomoravská stavební spořitelna.   Klíčovým pilířem Hypoteční banky je specializace a jedinečná víceznačková strategie, tzv. multibrand. Předností specializace Hypoteční banky je optimální nabídka hypoték, rychlé zpracování, transparentní podmínky, špičkové služby pro klienty i obchodní partnery, odborné poradenství a vstřícné vystupování. Multibrand zaručuje vysokou dostupnost úvěrů Hypoteční banky. Právě díky tomu je dnes Hypoteční banka jedničkou na trhu s podílem okolo 30 %.   „Rozhodnutí o spolupráci s Českomoravskou stavební spořitelnou je logickým krokem k dalšímu zvýšení dostupnosti hypoték. ČMSS, stejně jako Hypoteční banka, je lídrem ve svém oboru a disponuje špičkovým týmem úvěrových poradců,“ říká Jan Sadil, generální ředitel Hypoteční banky. „Věřím, že Hypotéka od Lišky, která je ušita na míru klientům Českomoravské stavební spořitelny, bude mít úspěch. Hypotéky jsou stále nejvyhledávanější formou financování bydlení,“ doplňuje Jan Sadil. „ČMSS je největším tuzemským poskytovatelem úvěrů na bydlení. Nyní nabídkou překlenovacích úvěrů, úvěrů ze stavebního spoření společně se spotřebitelskými úvěry a hypotékou komplexně pokrývá všechny základní potřeby obyvatel České republiky ve financování bydlení,“ poznamenává místopředseda představenstva Českomoravské stavební spořitelny Manfred Koller.  

V rámci víceznačkové strategie jsou produkty a služby Hypoteční banky dostupné nejen v její vlastní obchodní síti, poskytuje je i ČSOB, Poštovní spořitelna, Citibank, Česká pojišťovna, ING Životní pojišťovna a od letošního dubna i Českomoravská stavební spořitelna. Hypoteční úvěry zůstávají v knihách Hypoteční banky, která dále provádí jejich správu.



Novinka na trhu hypoték: Hypotéka od Lišky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15670431536

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více