Novinka u banky:
časopis k výpisu (Marketing a Media)


25. 03. 2008  16:39     Veronika Bartošová     komentáře (0)

Většina bank zasílá informace o novinkách v insertu u výpisů. GE Money povýšila tento komunikační nástroj na časopisovou verzi.





Lovit ve vlastních vodách a prodávat další služby stávajícím zákazníkům je levnější než získávat nové klienty. V poslední době je to obecně známá poučka. Do praxe ji nyní svým způsobem uvedla společnost GE Money, která všem svým klientům začala od března rozesílat spolu s výpisem nový newsletter COIN. Informace však nepodává na standardním listu A4 složeném do obálky, ale vytvořila dosud pro české banky netradiční formát připomínající skutečný časopis. "Jsme první bankou na českém trhu, která se rozhodla pro netradiční formát. Zvolili jsme jej z důvodu odlišnosti od ostatních marketingových materiálů a newsletterů jiných bank. Pro klienta je tato forma přehlednější a na první dojem nevzbuzuje pocit dalšího marketingového insertu," říká Markéta Dvořáčková, tisková mluvčí GE Money Bank. Obsahem newsletteru jsou novinky, služby a produkty GE Money Bank, GE Money Auto a GE Money Multiservis. Kromě toho je součástí i zábavní složka s tipy na volný čas nebo další zajímavosti. "Základním rozdílem od běžné marketingové komunikace je forma sdělení, chceme klienty informovat čtivou formou článků o službách a produktech a také o charitativní a dobrovolnické činnosti společnosti," doplňuje Dvořáčková. Zpravodaj směřuje na všechny zákazníky GE Money. Cílem je oslovit široké spektrum klientů a nabídnout jim možnost seznámení se s produkty napříč divizemi, o kterých nejsou běžným způsobem informováni a můžou je využít. "COIN je speciální právě tím, že na jedné stránce klient získá přehled o různých produktech, na rozdíl od klasického informačního vkladu k výpisům, který je zaměřen na jednu informaci," dodává Dvořáčková.



Novinka u banky: časopis k výpisu (Marketing a Media)

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15552296304

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více