Novoroční novinky v mBank:
debetní karta, veškeré převody ze spořicích účtů a eurové SEPA platby zcela zdarma


09. 01. 2019  12:30          komentáře (0)

Novoroční novinky v mBank: debetní karta, veškeré převody ze spořicích účtů a eurové SEPA platby zcela zdarma

Novoroční novinky v mBank: debetní karta, veškeré převody ze spořicích účtů a eurové SEPA platby zcela zdarma




mBank naposledy významněji měnila strukturu poplatků a mechanizmů účtů mKonto a mKonto Business před 4 lety s cílem nabídnout maximálně výhodné podmínky těm klientům, kteří banku aktivně využívají.  „Pečlivě se díváme na to, jak klienti opravdu produkty mBank používají a zjišťujeme, co je pro ně důležité a co považují za užitečné,“ říká Zdeněk Rys, ředitel depozitních produktů mBank a doplňuje: „Na číslech jasně vidíme, že naši klienti za poslední 4 roky začali svými debetními kartami k účtu platit výrazně více. Kupříkladu průměrná částka zaplacená kartou za měsíc je nyní téměř třikrát vyšší. Zatímco v roce 2014 to bylo zhruba o něco více než 2,5 tisíce korun, nyní je to již více než 7 tisíc.“ 

Podle jeho slov také klienti mnohem častěji využívají platby v eurech. „Klienti mBank nyní převody v eurech zadávají výrazně více než tomu bylo před pár lety, a proto jsme se rozhodli jim tento druh plateb nabídnout jako jediná banka v České republice zcela zdarma bez jakéhokoli poplatku,“ vysvětluje Zdeněk Rys.

Od nového roku také už klienti mBank budou mít zcela zdarma veškeré převody ze spořicích účtů eMax Plus, mSpoření a eMax Business. „Tento poplatek byl u uvedených produktů historicky a tak poté, co jsme v loňském roce ze sazebníku odstranili podobný poplatek za převod ze spořicího účtu eMax, zmizel nyní ze sazebníku i pro eMax Plus, mSpoření i eMax Business,“ doplňuje Zdeněk Rys a dodává, že klienti mBank se v následujících týdnech a měsících mohou těšit na příjemné, užitečné a výhodné novinky v oblasti účtů a platebních karet.   


 



Novoroční novinky v mBank: debetní karta, veškeré převody ze spořicích účtů a eurové SEPA platby zcela zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12580789152

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více