Nový běžný účet Richee od CREDITAS přináší úrok 1,5 % a hlavní služby bez poplatků


15. 10. 2018  00:04          komentáře (0)

Jedním z bonusů multibankovní aplikace Richee je běžný účet. Ten kromě provozu bez poplatků za běžné služby také nabízí jako jeden z mála na trhu úročení zůstatku se sazbou 1,5 % p.a.

Nový běžný účet Richee od CREDITAS přináší úrok 1,5 % a hlavní služby bez poplatků




„Úročení ve výši 1,5 % p.a. je u běžného účtu nejvyšší na trhu. Úročí se zůstatek do výše 50 tisíc korun, přičemž toto není na rozdíl od konkurence nijak podmíněno. Věříme, že to bude další motivující prvek pro využívání aplikace Richee,“ vysvětluje Kamil Rataj, člen představenstva Banky CREDITAS, do jehož gesce Richee spadá.

Účet Richee lze založit pouze prostřednictvím stejnojmenné aplikace. Nejběžněji využívané služby jsou zdarma – jde například o příchozí či odchozí tuzemské platby, či pět výběrů z bankomatu jakékoli banky v ČR v měsíci (další jsou za 20 Kč). K účtu je poskytnuta také bezkontaktní platební karta, konkrétně MasterCard Standard. Její zřízení i vedení je také zdarma. Kartu je možné aktivovat přímo v aplikaci, stejně tak se zde dá zvolit či změnit PIN.

 

Bezpečnost je klíčová

Banka CREDITAS spustila Richee od října 2018 coby první mobilní multibankovní platformu na českém trhu. Aplikace Richee přináší „all-in-one banking“, kdy klient své účty v různých bankách vidí a ovládá z jednoho místa. Aktuálně zde může integrovat účty u pěti bank: CREDITAS, České spořitelny, Fio banky, Equa bank a Air Bank. Aplikace umí vytvářet statistiky, kategorizovat platby i synchronizovat jejich historii a v některých připojených bankách umí i provádět platby. Navíc si v ní lze zřídit Richee účet a Richee kartu nebo také založit Spořící účet CREDITAS. Richee je k dispozici pro systém Android i iOS (Apple).


 



Nový běžný účet Richee od CREDITAS přináší úrok 1,5 % a hlavní služby bez poplatků

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15132034880

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více