PayPal usnadňuje firmám pracujícím s hotovostí přijímání digitálních plateb


26. 02. 2013  10:48     tz     komentáře (0)

Kapesní zařízení Chip & PIN společnosti PayPal usnadní firmám provádění bezpečných plateb kartou, a to osobně, kdykoli a kdekoli. Ty tak již nemusejí odmítat prodejní transakce, když zákazník nemá hotovost, a nemusejí ztrácet čas následným ukládáním finančních prostředků do banky.

PayPal usnadňuje firmám pracujícím s hotovostí přijímání digitálních plateb




Společnost PayPal představila přelomovou verzi svého oceňovaného globálního platebního řešení pro podniky PayPal Here, které je založeno na použití čipu a kódu PIN.

Toto kapesní zařízení přináší velkou příležitost pro malé firmy. Umožní jim totiž snadno a efektivně přijímat kreditní a debetní karty či platby přes PayPal, kdekoli podnikají, a posílit tak prodej.

Verze Chip & PIN zařízení PayPal Here je určena zejména firmám, které tradičně spoléhaly na hotovost nebo šeky. Je navržena pro země, kde se u transakcí kreditní kartou využívá technologie načtení čipu a zadání kódu PIN, nikoli načtení magnetického proužku.

Zařízení PayPal Here je jedinečné: Jedná se o ucelené platební řešení, které firmám všech typů umožní jednoduše a bezpečně přijímat platby přes PayPal, kreditními a debetními kartami, zaznamenávat hotovostní a šekové transakce a dokonce i odesílat faktury a stvrzenky. Díky tomu nepřijdou o žádnou příležitost k prodeji. Pro používání představeného řešení není třeba uzavírat žádnou smlouvu, ani není vyžadována platba  žádného měsíčního paušálu. Zařízení je k dispozici za výhodnou pořizovací cenu a klient platí pouze minimální poplatek za každou transakci.

Podnikatelé mohou zařízení spárovat se svým smartphonem a bezpečně přijímat platby kdykoli a kdekoli obchodují – na tržnicích ve stáncích, v obchodech, restauracích, v taxíku nebo dokonce u zákazníka doma.

David Marcus, prezident společnosti PayPal, to komentoval: „Zařízení PayPal Here se od svého loňského uvedení stalo obrovským hitem a jsem nadšen, že můžeme představit tuto zbrusu novou verzi určenou pro trhy nejenom v Evropě. Naším cílem bylo vytvořit zařízení, které přinese zcela nové možnosti firmám v segmentech, kde jsou platby pomocí čipu a kódu PIN standardem. Vznikl uživatelsky příjemný přístroj, který firmám a – což je stejně důležité – také jejich zákazníkům nabízí silné a bezpečné řešení. Malé firmy tvoří srdce ekonomiky všude na světě a my jsme velmi potěšeni, že jim tímto novým produktem pomáháme k úspěchu.

Ve společnosti PayPal investujeme obrovské množství času do rozhovorů s malými firmami a do zjišťování jejich potřeb. Právě tyto firmy jsou v centru našeho podnikání. Zjistili jsme, že chtějí jednoduchý a bezpečný způsob, jak kdykoli a kdekoli přijímat platby kartou. Na základě těchto připomínek jsme vytvořili platební zařízení, o kterém se domníváme, že je nejlepší, jaké kdy vzniklo. Je to skvělý příklad naplňování vize společnosti PayPal: příjemné uživatelské prostředí od okamžiku stažení aplikace PayPal Here až po vyjmutí zařízení z krabice a přijetí první platby. Přidali jsme do aplikace také tlačítko, na které zákazník může kliknout a kontaktovat nás telefonicky. Náš tým zákaznických služeb je v případě potřeby kdykoli na dosah.“

Společnost PayPal v roce 2012 zpracovala platby v hodnotě 145 miliard dolarů a spravuje přes 123 milionů aktivních zákaznických účtů.



PayPal usnadňuje firmám pracujícím s hotovostí přijímání digitálních plateb

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15713849744

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více