PayU spouští rychlé online platby na Mall.cz a Kasa.cz


22. 11. 2012  15:15     tz     komentáře (1)

Největší poskytovatel platebních řešení na e-commerce trhu společnost PayU nově zajišťuje rychlé online platby pro přední české internetové obchody Mall.cz a Kasa.cz. Zákazníci internetového nákupního portálu Kasa.cz mohou platit prostřednictvím platební brány PayU už od 5. listopadu, kupující v internetové nákupní galerii Mall.cz pak od 22. listopadu.





Platební řešení od PayU na Kasa.cz rozšířilo zákazníkům výběr platebních metod o šest rychlých bankovních převodů od Komerční banky, GE Money bank, mBank, Raiffeisenbank, Fio bank a Volksbank a také o mobilní platby prostřednictvím služby Mobito. Doplnilo tím a integrovalo dosavadní možnosti placení kartami a rychlým bankovním převodem Platba 24 od České spořitelny. V internetové nákupní galerii Mall.cz mohou nově kupující díky PayU využít rychlé bankovní převody od výše uvedených bank včetně České spořitelny.

Oba přední české internetové obchody rozšířením stávající nabídky platebních metod reagují na vzrůstající oblíbenost online plateb u svých zákazníků. Rychlé bankovní převody jsou jednoduché, rychlé a ve spojení se spolehlivým obchodníkem, jakými Kasa i Mall bezpochyby jsou, patří bezkonkurenčně k nejbezpečnějším platebním metodám,“ říká ředitel společnosti PayU ČR Gabriel Kalapoš. PayU poskytuje své komplexní platební řešení pro více než tisícovku českých e-shopů. V nejbližší době je zajistí také pro internetové obchody CZC.cz a Levneelektro.cz.

Až 100krát bezpečnější než platby v hotovosti

Rychlé bankovní převody mohou využívat všichni kupující, kteří mají u své banky zřízenou službu internetového bankovnictví. Po výběru příslušné platby je zákazník přesměrován na zabezpečenou stránku svého internetového bankovnictví, kde se klasicky, jak je zvyklý, přihlásí. Po přihlášení má již automaticky vyplněný platební příkaz, který překontroluje a potvrdí. Platba je pak do několika sekund připsána na účet obchodníka a ten může zboží prakticky hned expedovat. Výhodou předvyplněného platebního příkazu je, že kupující nemůže chybovat při zadávání údajů. Technické zabezpečení celé platby je mimořádně vysoké a vychází ze standardů internetového bankovnictví. Možnost zneužití odborníci vyčíslují na 1 : 100 000 000, a je tak přibližně 100krát bezpečnější než platba v hotovosti na pobočce (údaje České spořitelny).



PayU spouští rychlé online platby na Mall.cz a Kasa.cz

Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16352711776

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více