Počet klientů Equa bank překonal hranici 350 tisíc


19. 09. 2018  12:04          komentáře (0)

Equa bank pokračuje ve dvojciferném tempu růstu počtu klientů.  K dnešnímu dni překročil jejich počet hranici 350 tisíc, což v meziročním srovnání představuje nárůst o 20%. Do konce roku Equa bank předpokládá, že se počet jejích klientů přiblíží
370 tisícům.  Jejich celkový přírůstek v letošním roce tak bude více než  60 tisíc. Klienti na Equa bank oceňují především jednoduché, srozumitelné a cenově příznivé produkty a služby a moderní kanály digitálního bankovnictví.

Počet klientů Equa bank překonal hranici 350 tisíc




„Naše pojetí klientsky srozumitelného a jednoduchého digitálního bankovnictví je jedním z hlavních motorů našeho úspěšného růstu,“ říká Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank. A dodává: „Konkrétně jde o úspěšné a unikátní produkty, které oceňuji jak klienti, tak i odborná veřejnost. Mezi ně patří především nejvýhodnější běžný účet na trhu s unikátním mobilním bankovnictvím a rychlé a výhodné půjčky bez zbytečných poplatků.

 

Právě Běžný účet ZDARMA A BEZ PODMÍNEK od Equa bank stejně jako Mobilní bankovnictví a Minutová půjčka uspěly nejlépe také v letošním ročníku odborného ocenění Zlatá koruna 2018. Obecně se přitom Equa bank ziskem 7 ocenění umístila na pozici nejúspěšnější banky v rámci letošního ročníku Zlaté koruny 2018.

 

Equa bank se daří i v segmentu firemního bankovnictví, kde meziročně počet klientů roste o
31 % a celkem již dosáhl počtu 8500 klientů. Těm Equa bank v letošním roce také nabídla několik unikátních novinek, jako jsou například účet Rodinná firma se všemi standardními úkony zdarma nebo Malý podnikatelský úvěr Rodinná firma se zvýhodněnou úrokovou sazbou až o 1 % p. a. „Také v oblasti firemního bankovnictví se snažíme klienty oslovit nabídkou srozumitelných a cenově příznivých produktů a služeb. Naší konkurenční výhodou je bezesporu osobní přístup a individuální řešení potřeb všech našich firemních klientů. Zároveň lze řadu služeb dnes vyřídit on-line. Klient si tak může vybrat, jaký přístup mu vyhovuje,“ uzavřel Luboš Janoušek, ředitel firemního bankovnictví Equa bank.  


 



Počet klientů Equa bank překonal hranici 350 tisíc

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15516928576

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více