Posílejte nám své roční výpisy zaplacených poplatků. Některé výpisy poplatků jsou šokující


22. 04. 2020  07:00     Miroslav Zeman     komentáře (2)

Každý klient obdržel od své banky poprvé v tomto roce roční výpis všech zaplacených poplatků. Některé výpisy jsou vskutku šokující. Lidé platí na poplatcích tisíce korun. Často úplně zbytečně. Pomozte nám nastavit bankám zrcadlo a podělte se s nimi i s ostatními čtenáři o výši svých poplatků za celý rok. Zasílejte nám prosím vaše výpisy. Návod neleznete v přiloženém videu. Je to snadné.

Posílejte nám své roční výpisy zaplacených poplatků. Některé výpisy poplatků jsou šokující




Lidé, kteří se poprve setkali s ročním výpisem poplatků, které jim zaslaly banky jsou v šoku. To co dříve neviděli, protože se jednotlivé poplatky skryly mezi ostatními položkami v bankovních výpisech, je letos zcela jasné. Lidé platí na poplatcích tisíce korun ročně. Často zcela zbytečně. 

Naše redakce se snaží zmapovat jaké poplatky lidé platí a zda by bylo možné se jim vyhnout v a jakém rozsahu. Klienti bank totiž mohou na poplatcích ušetřit nemalé peníze. Proto potřebujeme pomoc čtenářů. 

Zasílejte prosím vaše výpisy ročních poplatků od bank na naši mailovou adresu m.zeman@bankovnipoplatky.cz dle návodu v tomto videu:

VIDEO S NÁVODEM NA ZASÍLÁNÍ UPRAVENÝCH VÝPISŮ ZAPLACENÝCH POPLATKŮ ZA CELÝ ROK ZDE!

Banky musely odkrýt karty

Každá banka musela poprvé v letošním roce zaslat každému z klientů tzv. roční výpis bankovních poplatků. Na tomto poplatku tak lidé nenajdou nic jiného, než je popis a výši poplatků, které bance za celý rok zaplatili. Kde výpis najdu?

Ne každá banka zasílá výpis přímo do mailu. Mnoho lidí ho musí hledat často velmi složitě ve svém internetovém nebo mobilním bankovnictví. Lidé tak musí hledat i na místech kam jinak při běžném užívání účtů nechodí. To je jedn z problémů systému zasílání těchto výpisů, že je lidé nemusí snadno najít, nebo o jejich existenci dokonce vůbec neví, nebo jim nerozumí.

Proto vyzíváme všechny čtenáře, aby si roční výpis poplatků dohledali, prostudovali a zaslali na výše uvedený mailový kontakt naší redakce. Výpisy nám rozhodně nezasílejte s osobními údaji či čitelným číslem účtu. Veškeré tyto údaje požadujeme začernit, nebo zakrýt tak, aby byly chráněny osobní údaje čtenářů.


HLASUJTE V NAŠÍ VELKÉ ANKETĚ O NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK A POMOZTE NÁM HO ZRUŠIT!

 



Posílejte nám své roční výpisy zaplacených poplatků. Některé výpisy poplatků jsou šokující

Absurdní poplatek za vydání platební karty
Fio banka si naúčtuje za další platební kartu 99 Kč, což je absurdní poplatek, protože většina klien...
výpisy
Nevím jak ostatní, ale jakmile se mi v mailu objeví takový výpis, ať už měsíční nebo roční, okamžitě...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15624704480

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více