Prasátku zvoní hrana:
Dětský účet je výhodný i pro rodiče


24. 05. 2018  18:28          komentáře (0)

K nově otevřenému účtu mKonto pro děti nyní mladí klienti dostanou zajímavé dárky. Produkt však přináší celou řadu dalších benefitů pro děti i jejich rodiče.

Prasátku zvoní hrana:  Dětský účet je výhodný i pro rodiče




Pokud si do 21. července u mBank zažádáte o otevření mKonta pro děti, získáte k němu dva příjemné benefity. Při zřízení účtu dostane nový klient na pobočce mBank dárek, popsocket v atraktivním designu. Další pozornost má formu finančního příspěvku: pokud budete na dětský účet pravidelně vkládat libovolnou částku, mBank vašemu dítěti pošle stejnou sumu do 100 korun měsíčně v celkové výši až 300 korun.

„Vlastní účet je nejlepší cestou, jak naučit děti finanční samostatnosti. S mKontem pro děti se váš potomek také seznámí s ovládáním internetového bankovnictví a mobilní aplikace,“ vysvětluje Veronika Kalátová, která má v mBank na starosti produkty pro děti. „Stojí za zmínku, že velká většina českých rodičů otevírá svým dětem účet až od osmého roku věku – konkrétně v případě našeho produktu se jedná o 69,9 procent.“ Dítě přitom má na mKonto pro děti jen pasivní přístup, tedy může nahlédnut na účet a přesouvat peníze mezi vlastními účty. Plnohodnotně ovládat dětský účet mohou jen rodiče.

Účet mKonto pro děti je určen dětem od narození do 15 let. Lze k němu otevřít až 4 spořicí účty eMax Plus se zvýhodněným úrokem, které si mladý střadatel může i sám pojmenovat. Ovšem také zákonný zástupce nezletilého klienta si k mKontu pro děti může zřídit zvýhodněný spořicí účet pro sebe.

Více o finanční výchově dětí najdete na www.financnizralost.cz



Prasátku zvoní hrana: Dětský účet je výhodný i pro rodiče

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12627712656

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více