Přichází konec finančních negramotů v Čechách?


23. 01. 2016  00:58     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Konec finančních negramotů v Čechách? Tak se jmenuje kniha od majitele serveru Bankovní poplatky Patrika Nachera, která přichází právě na pulty obchodů. Pomocí přísloví a pořekadel přibližuje autor čtenářům problematiku odpovědného chování a přístupu k finančním produktům, penězům i svému životu. ČTĚTE DÁLE!

Přichází konec finančních negramotů v Čechách?




Kniha, kterou budeme v našem novém seriálu představovat je unikátní. Tato kniha a její obsah nemá jen stroze vzdělávat a předkládat čtenářům pouze fakta, ale má zábavnou, čtivou a vtipnou formou ukázat čtenářům jak se mají chovat v konkrétních situacích spojených s financemi.

Nejen v knize, ale i každém lidském životě platí co přísloví a pořekadlo, to nějaká reálná a důležitá životní situace. V knize se tak mimo jiné dozvíte, jak správně a odpovědně investovat, jak porovnávat a posuzovat finanční produkty, jak se nepředlužit, jak se bránit neoprávněné exekuci, nebo jak ušetřit peníze, které jinak zbytečně vyhazujeme.

Kniha má velmi zajímavou atmosféru a filosofii. Na problémy spojené s financemi se dívá obyčejnýma, ale informovanýma lidskýma očima a tyto problémy vkládá do reálných a pravdivých životních situací se kterými se denně potkáváme. Kniha má za cíl vzbudit u lidí sebedůvěru v sebe i své vlastní jednání. Po přečtení knihy by se pak čtenář měl stát informovaným, odpovědným a sebevědomým člověkem, který se nemusí bát financí, finančních produktů ani životních významných životních výzev souvisejících s penězi.

Kniha je provázena vtipnými ikonkami, které znáte ze serveru Bankovní poplatky a Vstřícná banka, grafy, tabulkami a dalšími materiály, které čtenářům umožní lépe se orientovat v konkrétních situacích a chápat je. Kniha je důkazem, že finanční gramotnost a vzdělávání v této oblasti může být skutečné zábavné a vtipné.

Zajímá vás, co si můžete z reálného života představit pod příslovími jako:

- do hospody bez peněz nelez

- kdo šetří má za tři

- nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci

- nechci slevu zadarmo

- komu se nelení tomu se zelení

a dalších desítky přísloví? Pak si přečtěte knihu Patrika Nachera Konec finančních negramotů v Čechách.

KNIHU KONEC NEGRAMOTŮ V ČECHÁCH SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDE!

Konec negramotů

 



Přichází konec finančních negramotů v Čechách?

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více