Refinancování hypotéky od UniCredit Bank se sazbou od 2,2 % p.a. a odložením čerpání až o 1 rok


05. 12. 2012  10:58     tz     komentáře (6)

UniCredit Bank pokračuje ve snižování hypotečních sazeb a nabízí nově jejich bezplatnou „předfixaci“. S platností od 1. prosince banka opět snížila výrazně sazby. Výhodnější podmínky navíc získají zájemci o refinancování – neplatí žádné vstupní poplatky a banka jim nabídne variabilní úrokovou sazbu od 2,2 % p.a. a fixní sazbu od 2,69 % p.a. Zásadní výhodou je také možnost čerpat hypotéku s odkladem až o 12 měsíců.





„Pro všechny zájemce o refinancování hypoték jsme připravili malý vánoční dárek. Při sjednávání nového úvěru jim v prosinci nabídneme sazbu ještě o dvě desetiny levněji. Hypotéky, které si u nás sjednají v těchto dnech, mohou přitom čerpat třeba až za 12 měsíců. Ze současných historicky nízkých sazeb hypoték mohou díky tomu těžit i lidé, kteří už hypotéku mají a fixace jim končí třeba až v roce 2013. Navíc klienti mohou získat refinancování bez poplatku za vyřízení nového úvěru,“ vysvětluje Darek Filip ředitel Houseld Financing UniCredit Bank.

 

Nižší sazby při refinancování mají svůj smysl: „Je to odměna pro zájemce, u kterých je prokazatelné, že své závazky splácí dlouhodobě řádně a včas,“ vysvětluje Darek Filip.

 

K výraznému snížení sazeb dochází u populární PŘEVRATNÉ HYPOTÉKY, jejíž variabilní sazba se odvozuje od aktuální situace na trhu peněz. UniCredit Bank ji aktuálně nabízí se sazbou od 2,4 % p.a., pro zájemce o refinancování dokonce od 2,2 %. UniCredit Bank poskytuje PŘEVRATNOU HYPOTÉKU na jakoukoliv nemovitost dle výběru zákazníka.

 

Ani klienti, kteří preferují hypotéky s pevnou fixací úrokové sazby, však nepřijdou rozhodně zkrátka. Hypotéku s fixací na tři roky lze v UniCredit Bank v současné době získat již od 2,89 %, při refinancování ještě výrazně levněji a to od 2,69 % p.a.

 

UniCredit Bank je významným hráčem na hypotečním trhu. Aktuální nabídkou vychází vstříc svým klientům a zároveň přispívá k rostoucímu trhu hypoték. Nabídka poskytovaných hypotečních úvěrů od UniCredit Bank je široká a odpovídá individuálním potřebám klientů.



Refinancování hypotéky od UniCredit Bank se sazbou od 2,2 % p.a. a odložením čerpání až o 1 rok

Diskutovat (6)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15698869424

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více