S HSBC výběry z bankomatů zdarma kdekoliv na světě


03. 07. 2009  11:20     Petr Plocek     komentáře (6)

Mezinárodní bankovní skupina HSBC, která má pobočku i v České republice, neúčtuje při splnění kvalifikačních kritérií svým klientům poplatky za výběr z bankomatů po celém světě.





Česká pobočka HSBC Bank plc poskytuje v exkluzivním balíčku služeb HSBC Premier hned několik výhod. Klienti mohou využít například výběry debetní kartou z jakéhokoli bankomatu doma i v zahraničí bez poplatků ze strany HSBC. S globální službou Premier mají všichni, kteří splní kvalifikační kritéria, otevřené dveře v 86 zemích a teritoriích světa.   „Pokud jste nároční na sebe i na Vaši banku, řešte rychle a snadno finanční potřeby doma i v zahraničí. Exkluzivní balíček HSBC Premier Vám to umožní,“ říká Jiří Zelinka, ředitel osobního bankovnictví HSBC Bank plc – pobočka Praha.   „Nenecháme klienty bez pomoci na služební cestě ani na dovolené. Pokud přijdou o všechny doklady a hotovost, vždy se mohou obrátit na kteroukoli z celkem 9500 našich poboček. Prostřednictvím pobočkové sítě HSBC, sítě MasterCard nebo Western Union vydáme našim klientům v případě potřeby hotovost až do výše 2 000 amerických dolarů či ekvivalentní částku v jiné měně,“ dodává Jiří Zelinka.  

Všichni, kteří chtějí zažít příjemné cestování z Letiště Praha, si mohou vyzkoušet luxusní servis před odletem nebo po příletu do České republiky. Ke každému balíčku služeb Premier obdrží nyní noví klienti poukaz na jednorázový vstup do VIP salonku Clubu CONTINENTAL na Letišti Praha, platný po dobu 1 roku pro dvě osoby. Speciální nabídka je k dispozici od 1. června do 30. července 2009. „Exkluzivní servis zahrnuje kompletní odbavení cestujícího včetně zavazadel, individuální odvoz k letadlu a z letadla, služby portýra, občerstvení a parkování 1 vozidla na VIP parkovišti 48 hodin zdarma,“ uvedla ředitelka VIP služeb Letiště Praha Simona Svobodová.



S HSBC výběry z bankomatů zdarma kdekoliv na světě

Diskutovat (6)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15434835104

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více