S kartou Visa na exotický Zanzibar


03. 07. 2016  10:34          komentáře (0)

Držitelé platebních karet Visa mohou díky nové kampani Visa vyhrát zájezd na tropický ostrov Zanzibar a denně soutěžit o 5 000 Kč. Stačí, aby platili kdekoliv v zahraničí kartou Visa stejně, jako to běžně dělají doma v Česku, a platbu zaregistrovali na webových stránkách www.visa.cz. Kampaň poběží od 1. 7. do 31. 8. 2016.

S kartou Visa na exotický Zanzibar




Platby kartou v zahraničí jsou stejně bezpečné a pohodlné jako v Česku. Díky Visa nyní navíc mohou přinést ještě trochu více radosti. Zákazníci, kteří zaplatí kdekoliv v zahraničí kartou Visa, mohou vyhrát zájezd na Zanzibar a každý den soutěžit o 5 000 Kč. Jediné, co musí udělat, je ponechat si účtenku, po provedení platby transakci zaregistrovat na webu www.visa.cz/leto a zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku. Čím více registrací, tím se šance na exotickou výhru zvyšují. Bílé písečné pláže a tyrkysové moře Zanzibaru čekají na toho, kdo zaregistruje největší počet zahraničních plateb.

Moře výhod při placení v Chorvatsku

Pro ty, kteří rádi cestují do Chorvatska, Visa navíc připravila řadu dalších příjemných benefitů. Pokud majitelé Visa karet zaplatí v některé ze 100 partnerských restaurací ve 12 nejvýznamnějších turistických destinacích Chorvatska, získají automaticky 10% slevu na útratu. Na dlouhé cestě určitě potěší i drobný dárek, který čeká na každého, kdo zaplatí kartou Visa na vybraných čerpacích stanicích INA při 7 hlavních dálnicích a cestovních koridorech.  

Placení kartou v zahraničí je pohodlné a bezpečné

Přijímání platebních karet v zahraničí je dnes naprosto běžné. Kartami Visa lze platit na desítkách milionů míst ve více než 200 zemích. Technicky z hlediska bezpečnosti navíc není rozdíl v tom, jestli je platba provedena doma nebo v zahraničí. 

„Platit kartou v zahraničí je naprosto bezpečné a hlavně pohodlné. Například vám zcela odpadají starosti s plánováním optimálního množství hotovosti na cestu do zahraničí. Po návratu z dovolené tak nemusíte řešit, co se zbytkem lokální měny, kterou už pravděpodobně nikdy nevyužijete,“ upozorňuje na praktické benefity placení kartou v zahraničí František Jungr, manažer regionálního rozvoje Visa Europe.

Placení kartou bývá proti směně hotovosti výhodné i finančně, kurz se totiž přepočítává jako deviza. Díky podrobnému výpisu transakcí budete mít navíc detailní přehled o vašich výdajích,“ dodává František Jungr.

Před cestou do zahraničí se vyplatí stáhnout si do mobilu cestovní aplikaci. Visa Travel Tools App nabízí přehledné informace o tom, kde se v cílové destinaci dá platit kartou, nasměruje vás k nejbližšímu bankomatu, případně poskytne okamžitou asistenci při ztrátě platební karty.

Visa_Zahranicni_platby_Zanzibar




S kartou Visa na exotický Zanzibar

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15579610256

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více