S kreditní kartou Miles & More letenka do Krakova nebo Vídně jako vánoční bonus


19. 11. 2012  14:15     tz     komentáře (0)

Až do konce roku získají noví držitelé kreditních karet Miles & More atraktivní vánoční bonus. Rovných 10 000 mil zájemce získá hned při první transakci s novou kartou. Dalších 2013 mil získá, pokud s pomocí nové karty utratí aspoň 10 000 Kč do konce roku 2012. Získané míle lze vyměnit za bonusové letenky od letecké společnosti Lufthansa a dalších členů Star Alliance, zvýhodněné ceny zboží, služeb a další výhody.





Nastřádané míle je možné použít kromě letenek také na ubytování v hotelech po celém světě, pronájem automobilu a další praktické služby pro cestující. Pro lepší představu, vánoční bonus lze vyměnit například za letenku do Berlína, Frankfurtu, Mnichova, Varšavy, Krakova, Vídně či Brusselu. Na ubytování v luxusních hotelech sítě Hilton či Marriott je třeba nasbírat okolo 14 000 mil. Celkem je do sítě zapojeno 20 tisíc hotelů z celého světa. Na zapůjčení automobilu postačí 7500 nasbíraných mil, využít lze celkem 5 půjčoven, jejichž pobočky najdete prakticky na každém větším letišti.

 

„Pořídit si kartu Miles & More se vyplatí každému, kdo rád a často cestuje. Placení kartou patří k velmi bezpečným způsobům, jak na cestách ochránit své peníze. Související služby, které držitel karty automaticky získává, zase nabídnou na cestách zvýšený komfort,“ říká Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

 

Zájemci mohou také požádat o bezplatné vydání dvou dodatkových karet pro své blízké a sbírat tak míle ještě rychleji. V případě doplňkových karet držiteli náleží další bonus v podobě 500 mil navíc za každou z nich u karty Miles & More Standard a 1000 mil u karty Miles & More Gold.

 

Držitelé kreditních karet Miles & More mohou využít také luxus a pohodlí nedávno otevřeného designového salonku na pražském letišti. Místo čekání na let v odbavovací hale se  mohou zabavit sledováním TV, vyřízením své obchodní korespondence nebo strávit čas jen tak u šálku čaje. Pro využití salonku navíc není nutná žádná předchozí registrace, stačí se pouze u vchodu prokázat kreditní kartou Miles & More od UniCredit Bank.

 

Češi při cestách do zahraničí v poslední době preferují spíše kratší pobyty, oblíbené jsou tzv. eurovíkendy. „Cennou výhodou je dlouhé bezúročné období v délce až 45 dní. Cestující má díky kartě pohotovou rezervu pro nečekané výdaje na cestách, které může pohodlně splatit po návratu domů,“ dodává Darek Filip. Součástí karty je také výhodné cestovní pojištění Travel. Jen během loňského roku jej aktivně využilo 90 000 klientů.

 

UniCredit Bank je jediná česká banka, která spolupracuje s jedním z nejrozsáhlejších leteckých věrnostních programů Miles & More. Ten založila v roce 1993 letecká společnost Lufthansa, dnes jsou do něj zapojeni i další členové globální letecké aliance Star Alliance (United Airlines, Air Canada, Singapore Airlines, SAS, SwissAir, Austrian Airlines a další). Kreditní karty Miles & More ve verzích Standard a Gold poskytují svému držiteli členství v programu Miles & More s možností využívat věrnostních bonusů, které se vztahují na lety, cestování nebo na zboží.



S kreditní kartou Miles & More letenka do Krakova nebo Vídně jako vánoční bonus

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15153537984

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více