S Melindou v tom nejste sami, nově mohou darovat i fanoušci iOSu


19. 01. 2016  15:20          komentáře (0)

-    Spořitelní dárcovská mobilní aplikace Melinda přispěje jednorázově nebo zaokrouhlováním při platbě kartou na dobročinné projekty a neziskové organizace

S Melindou v tom nejste sami, nově mohou darovat i fanoušci iOSu




-    Od 13. ledna 2016 je appka dostupná i pro operační systém iOS, fanoušci androidu mohou přispívat už od prosince 2015

-    Během dvou měsíců se vybralo na 12 projektů 42 tisíc korun

-    Dárci stačí mít osobní účet u České spořitelny, internetové bankovnictví a chytrý mobilní telefon

V každém z nás se schovává alespoň kousek filantropa a k probuzení i toho nejmenšího střípku může stačit jen maličká pomoc. Například to, že v tom nebudeme sami. A právě s tím pomůže nová mobilní appka České spořitelny, díky které mohou zatím klienti České spořitelny přispívat na dobročinné organizace a projekty. Navíc jednoduše – jednorázovým příspěvkem nebo zaokrouhlováním plateb kartou v dárcovské aplikaci s krásným jménem Melinda. Od 13. ledna 2016 je aplikace nově dostupná také pro operační systém iOS, vyznavači Androidu už přispívají od konce minulého roku. Nezbývá tak než stáhnout, vybrat projekt a přispívat.   

Aplikace Melinda je prozatím pro klienty České spořitelny a nabízí jednoduchý způsob, jak přispívat potřebným. Postačí chytrý telefon, účet u České spořitelny a placení kartou. Nakteré dobročinné projekty a v jaké výši bude dárce přispívat, si sám snadno nastaví přímo v aplikaci. Pár kliknutími si vybere míru zaokrouhlení plateb kartou i měsíční limit štědrosti. Darovat lze i jednorázově. Příspěvky zaslané prostřednictvím Melindy jsou navíc daňově uznatelné. 

„I když s neziskem spolupracuji a ráda přispěji na dobré projekty, Melinda dárcovství posunula o několik mílí vpřed. Už nepřemýšlím, jak přispět, komu se ozvat, co vyplnit. V  Melindě vyberu organizaci či projekt, který se mi líbí, a už nemusím víc dělat, protože z každé mé platby na něj odchází peníze. A když chci přispět více, jednoduše si vyberu variantu jednorázového příspěvku. To je appka přesně pro mě,“ vysvětluje výhody Kristýna Havligerová, tisková mluvčí České spořitelny. 

Od poloviny listopadu loňského roku mohou aplikaci využívat zaměstnanci České spořitelny, o měsíc později ji banka představila veřejnosti a na 12 charitativních projektů se vybralo už více než 42 tisíc korun. Široká klientská základna České spořitelny slibuje řadu přispěvatelů, kteří společně mohou pomoci svými dary projekty realizovat. Veškeré finanční prostředky jdou na dobrou věc a jsou v plné výši darovány neziskovým organizacím. 

V současné chvíli mohou dárci přispívat například na prevenci nadměrné konzumace návykových látek v tanečních klubech, na lepší školu pro děti ze sociálně slabších rodin, na výchovu asistenčních psů pro lidi se zdravotním postižením anebo na pořízení nových počítačů do PC učeben pro seniory. 

Více informací se dozvíte zde anebo na www.csas.cz/melinda.

Melinda aplikace 1 Melinda aplikace 2 Melinda aplikace 3




S Melindou v tom nejste sami, nově mohou darovat i fanoušci iOSu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16444500432

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více