Sazebníky bank jsou velmi důležité. Všechny je najdete na našem serveru


03. 05. 2019  00:03     Miroslav Zeman     komentáře (1)

Kde zjistíte výši poplatků banky? Kde zjistíte, zda vám byl poplatek účtován oprávněně či nikoliv? Ano, v sazebníku banky. Lidé přitom velmi často neví kde sazebník hledat. Proto jsme připravili pro své uživatele kompletní přehled sazebníků bank. ČTĚTE DÁLE!

Sazebníky bank jsou velmi důležité. Všechny je najdete na našem serveru




Sazebníky bank se totiž velmi špatně hledají. Jedna banka má sazebník zařazený do nějaké sekce, jiná ji má hned na hlavní straně. U jiné banky je sazebník na stránkách umístěn tak, že by vás ani nenapadlo ji na tomto místě hledat. Abychom znalost a dohledatelnost sazebníků bank pro jejich klienty zajistili, připravili jsme přímo sekci s kompletním přehledem aktuálních sazebníků všech bank.

SAZEBNÍKY BANK NALEZNETE ZDE!

Proč jsou sazebníky důležité?

Lidé si v současné době stále význam sazebníků neuvědomují. Velká část klientů přitom sazebník své banky ani nikdy neviděla. To je přitom velká chyba. Klient, který nezná, nebo nemůže dohledat ceník své banky, přitom nemůže odhalit případné neoprávněné čerpání či uplatňování poplatku, nebo si nemůže najít či porovnat ceny které za bankovní služby platí s jinými bankami.

Význam sazebníků, tedy ceníků bank se navíc stále zvyšuje. Banky na zájem klientů i médií o jejich sazebníky reagují jejich zjednodušováním. Zjednodušování sazebníků poplatků má totiž za cíl zpřehlednit cenou a poplatkovou nabídku banky a zjednodušit orientaci v něm. Dalším cílem zjednodušování je také odstraňování nejasných či nestandardních formulací a výrazů. V kvalitě a přehlednosti sazebníků přitom banky udělaly v posledních letech veliký pokrok.

Proč je sekce Sazebníků bank na našem serveru unikátní?

Na našem serveru nenabízíme pouze aktuálně platné sazebníky bank, které naleznete jednoduše podle loga a názvu banky, ale také sazebníky historické. 

Proč jsou historické sazebníky důležité? Mnoho lidí si myslí, že historické sazebníky již jsou neplatné a tedy jejich údaje jsou nepodstatné a nevyužitelné. Není to pravda. Pokud jste zakládali nějakou službu v bance před několika lety v době platnosti dnes již historického sazebníku, řídí se tyto vztahy právě údaji z tehdy platného sazebníku. Pokud vám totiž banka naúčtuje například úplně jiné náklady za tuto službu, například dle nového sazebníku, ačkoliv na to nemá nárok, můžete se důvodně bránit. Službu totiž uzavíráte za určitých podmínek, které posuzujete a porovnáváte v době uzavírání konkrétní smlouvy. Pokud banka následně podmínky změní, nesmí vám například nově účtovat jiný než sjednaný poplatek. Případně vás musí upozornit na změny těchto podmínek a požádat vás o jejich přijetí. Následně pak záleží na konkrétním vyznění podmínek, zda vám dají možnost odstoupit od smlouvy, nebo může odstoupit banka. Případně, zda musí banka podmínky dodržovat za každou cenu.

Využijte tedy příležitosti a naší služby a prostudujte si sazebník své banky. Může vám to ušetřit poměrně velké částky.



Sazebníky bank jsou velmi důležité. Všechny je najdete na našem serveru

Nový sazebník ČSOB - nepřehlédl jsem se?
Dobrý den, nevím, jestli je toto vhodné místo, ale v souvislosti s pravidelnou aktualizací sazebn...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15564051488

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více