Se Citi kreditními kartami ušetříte až třetinu za nákupy


18. 04. 2009  08:20     Pavel Vlček     komentáře (0)

Citi uvádí na trh novou kreditní kartu „Citi Výhodný nákup“, se kterou je možné ušetřit i více než třetinu z platby za zboží či služby.





Ke stávajícím výhodám „Citi Clubu“ totiž přidává další slevu při každém nákupu potravin, oblečení, nábytku, sportovních potřeb, stejně tak při útratách v restauracích či barech.   „Tento nový produkt uvádíme na trh jako odpověď na potřeby našich klientů. Závěry mnoha výzkumů hovoří jasně: okolo 60% obyvatel České republiky plánuje snížit své výdaje v reakci na zpomalení ekonomiky. Češi plánují omezit výdaje za nákupy většinou právě v těch kategoriích, u nichž „Citi výhodný nákup“ umožňuje získat slevu,“ uvedl George Denisenko, ředitel úvěrových produktů v Citibank.   V prvních třech měsících od vydání kreditní karty „Citi Výhodný nákup“ dosahuje sleva za nákupy placené jejím prostřednictvím dokonce 10 procent, následně pak 2 procent. Je přitom jedno, u jakého obchodníka držitel karty platí. Pouze musí jít o zboží z výše zmíněných kategorií. Měsíčně lze s touto kartou ušetřit až 1000 Kč. Tato úspora vysoce převyšuje měsíční poplatek za vedení karty ve výši 50 Kč.   Celkově lze ale při použití kreditní karty „Citi Výhodný nákup“ získat dokonce slevy až ve výši 35%, a to jako kombinaci výhod této karty a programu „Citi Club“. Slevy u partnerů „Citi Clubu“ nejsou nijak omezeny a jsou uplatňovány okamžitě při zaplacení jakoukoli Citi kreditní kartou.   „Díky kumulaci výhod může klient ušetřit až 35 procent z nákupu, což je na českém trhu zcela ojedinělé,“ uvedl ředitel segmentu kreditních karet Citibank Marek Dostál a doplnil: „Před několika týdny jsme spustili program „Citi Club“, nabízející výrazné slevy u vybraných partnerů naprosto všem držitelům Citi kreditních karet, bez dodatečných poplatků či podmínek. Nová kreditní karta „Citi Výhodný nákup“ je logickým pokračováním trendu přinášet držitelům Citi kreditních karet další výhody při každodenních nákupech.“   Mezi partnery programu „Citi Club“ je nyní 20 obchodníků z různých oblastí, jako jsou například Blažek, Baumatic, Eta, Eiffel optic, Luggi, Natuzzi, Tom Tailor, Storm, Garmin a další. Klientovi stačí k získání slevy jen zaplatit Citi kreditní kartou.   Od 1. dubna do 31. května navíc poběží speciální slevová kampaň, kdy například síť prodejen Blažek či restaurace Pravěk nabídnou slevy až ve výši 30 %.     Mimořádné akce u partnerů programu „Citi Club“ od 1.4. do 31.5.2009:   Blažek Sleva 30 % na pánské pulovry a pánské prádlo, na ostatní sortiment 10%. Eta Sleva 20% na veškerý sortiment. Pravěk Sleva 30 % na celkový účet v síti restaurací Pravěk. Luggi Sleva 20 % na košile, obleky, kravaty a trička značky Luggi, na ostatní sortiment 10%. Eiffel Optic Sleva 10% i na již zlevněné zboží. Azzaro Sleva 20 % na zboží z kolekce 2009, na ostatní zboží 10%. Tom Tailor Sleva 10 % na veškerý sortiment. Top Hotel Sleva 35% na pořízení osobní nebo korporátní Club karty Top Hotel Praha.   Aktuální přehled partnerů a speciálních nabídek pro držitele Citi kreditních karet je k dispozici na www.citibank.cz v sekci partnerů „Citi Club“.


Se Citi kreditními kartami ušetříte až třetinu za nákupy

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16412756656

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více