Se samolepkou MasterCard® PayPass™ získáte na Open Air Festivalu 20% slevu na nápoje


31. 07. 2012  13:53     tz     komentáře (0)

Společnost MasterCard připravila pro návštěvníky Open Air Festivalu další výhody. Se samolepkou MasterCard® PayPass™ čekají na návštěvníky 20% slevy na alko i nealko nápoje. Navíc si budou moci vyzkoušet netradiční technologie v MasterCard Priceless Experience Zone.





Na festivalu bude možné platit útratu pohodlně a bezpečně pomocí samolepky MasterCard® PayPass™, která funguje díky technologii PayPass™ jako bezkontaktní platební karta přednabitá na 500 Kč. MasterCard nyní přináší k samolepce ještě další výhody. Při platbě samolepkou MasterCard® PayPass™ získají návštěvníci festivalu 20% slevu na nápoje na vybraných barech, díky které zaplatí např. za pivo 28 Kč, za CocaColu 32 Kč, a koktejl si budou moci dát jen za 80 Kč.

 .

„Společnost MasterCard chce na Open Air Festivalu umožnit svým klientům snadné a pohodlné placení a ušetřit je starostí s nedostatkem hotovosti a hledáním bankomatu. Samolepka MasterCard® PayPass™ tyto problémy vyřeší a ještě přinese návštěvníkům festivalu řadu dalších výhod,“ říká Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko a dodává: „Se samolepkou si budete moci užít 20% slevy na nápoje jako pivo, CocaColu či koktejly. Pro vlastníky samolepek budou na vyznačených barech připraveny Fast line, kde budou přednostně obslouženi. A navíc – samolepka bude sloužit nejen k pohodlnému placení, ale i jako vstupenka do jedinečné MasterCard Priceless Experience Zone.“

 .

V MasterCard Priceless Experience Zone si návštěvníci budou moci pohrát s neobvyklými technologiemi a zapojit do toho i své přátele. Budou si moci vyzkoušet například laser net, hi-tech hudební nástroj až pro 3 osoby v podobě futuristické harfy, kde jsou struny tvořeny laserovými paprsky. Dalším zážitkem bude virtuální fotostudio využívající stále oblíbenější prvky augmented reality. Samolepku lze zakoupit buď samostatně za 500 Kč (přímo na festivalu nebo přes internet na adrese http://www.openairfestival.cz/#/online-nakup) nebo v rámci výhodného All Inclusive balíčku. Open Air Festival 2012 vypukne od 9. do 11. srpna 2012 v Panenském Týnci. Vystoupí zde jak světové kapely, jako například Fatboy Slim, Amy Macdonald, Mando Diao, Gorillaz Sound Systém, tak čeští interpreti, jako Tomáš Klus, Monkey Business, Nightwork či Mandrage.



Se samolepkou MasterCard® PayPass™ získáte na Open Air Festivalu 20% slevu na nápoje

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15392188160

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více