Server Bankovní poplatky pomáhá a radí seniorům


06. 09. 2019  00:59     Redakce BP     komentáře (1)

Už od svého založení se zařuje server www.Bankovnipoplatky.com na zvyšování finanční gramotnosti, pomoc a poradenství pro znevýhodněné skupiny občanů. V současné době se zaměřujeme i na pomoc a poradenství seniorům. 

Server Bankovní poplatky pomáhá a radí seniorům




Senioři mohou od června využívat bezplatnou poradnu, kterou bude provozovat majitel serveru Bankovní poplatky Patrik Nacher.

POLOŽIT DOTAZ V PORADNĚ PRO SENIORY MŮŽETE ZDE!

Server Bankovní poplatky organizuje a pořádá mnoho akcí, které mají za cíl zvyšovat finanční gramotnost veřejnosti, ale také i znevýhodněných skupin obyvatel. Již delší dobu tak server pořádá vzdělávací akce pro osoby se zdravotním postižením. Obrací se také velmi často na mladou generaci - žáky základních, středních a vysokých škol.

Nyní jsme se začali zajímat i o pomoc seniorům. Jedná se o obrovskou skupinu obyvatel, která je velmi ohrožena finanční kriminalitou, dravými a drsnými praktikami pojišťovacích a finančních zprostředkovatelů. Tito lidé nemají často vůbec žádné zastání. Pociťují také nedostatek vhodných a potřebných informací, protože ne každému seniorovi je dostupný internet a internetové informace. 

Proto jsme se rozhodli tuto situaci změnit. Naše poradna je otevřena všem seniorům bez výjimky. Senioři se tak mohou ptát na finanční, právní či jiné věci, které je trápí nebo které potřebují s někým řešit.

Poradna je provozována serverem www.seniorum.cz

Nacher



Server Bankovní poplatky pomáhá a radí seniorům

Skvělá zpráva
Tato informace o pomoci s finanční gramotnosti seniorům mi udělala velkou radost. Díky za ni. Je to ...
Diskutovat (1)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více