Silvestr, poslední den v roce 2020


31. 12. 2020  19:59     Nell Fantysová     komentáře (0)

Jakoby to bylo včera, co jsme slavili Nový rok 2020, dnes je jeho poslední den a můžeme si ho zrekapitulovat. Pro někoho byl fajn a pro někoho byl špatný. Dneškem ale končí a my vzpomínáme a hodnotíme, co nám vzal a co dal. Pro naše čtenáře, staré, nové i ty budoucí, jsme tu s vřelým přáním do nového roku 2021.

Silvestr, poslední den v roce 2020




Ohlédnutí za rokem 2020 skýtá mnoho emocí. Každého napadne spojení s rokem 2020 Covid_19 a spousta omezení. Určitě všichni víme, čím jsme si prošli a víme, že dneškem, ačkoliv je konec roku, to zdaleka nekončí, ale na druhou stranu nikdy neztrácíme  naději a bojujeme o své místo i místo svých blízkých zde na světě. Naděje na uzdravení lidstva nikdy nehasne a věřme v lepší  zítřky. 

Za celé bankovnipoplatky.cz vám všem přejeme do nového roku 2021 pevné zdraví, lásku, naději, optimismus, úspěch ve všem, co je pro vás vzácné a v neposlední řadě sílu, která k českému lidu neodmyslitelně patří už od nepaměti. 

Tento rok jste se poprvé setkali s rodinou Poplatkových, kteří se starali o Vaši informovanost a snad i zábavu zde na webu bankovnipoplatky.cz

Jedná se o reálnou aktivní mladou rodinu s pěti dětmi, jedním pejskem a králíčkem, která se zajímá nejen o finance, bankovnictví a právo, ale také o každodenní život, který je každému z vás velmi blízký. Rádi se s vámi dělí o své zážitky, zkušenosti, úspěchy i neúspěchy, kdy mohou svým čtenářům být nablízku a ku pomoci. Můžete s nimi diskutovat, podělit se o své zážitky na facebooku bankovnipoplatky.cz, na instagramu bankovnipoplatkycz, nebo přímo zde na webu. V pohotovosti je i právní poradna pana Poplatka, který má bohaté zkušenosti a jeho advokátní kancelář je pro vás kdykoliv k dispozici i online.


Dovolte, abychom se Vám představili..

Máma a táta Poplatkovi

nell a mirek1

A naše milé, skvělé a zlobivé děti :-)

děti

A pro pobavení něco málo z "rodinného" alba, kdy se natáčí nebo fotí pro web bankovnipoplatky.cz


logo-default



Silvestr, poslední den v roce 2020

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15686576992

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více