Soutěž o nejlepší výklad pojmu RPSN vrcholí


29. 11. 2014  00:47     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ SERIÁL - SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ VÝKLAD POJMU RPSN: Soutěž o nejlepší výklad pojmu RPSN vrcholí. Svému favoritu už dalo hlasí více než 120 čtenářů. Další hodnocení přibývají.

Soutěž o nejlepší výklad pojmu RPSN vrcholí




Průběžné pořadí je zatím na prvních dvou místech skutečně velmi vyrovnané. Ačkoliv se na začátku zdále, že nejvíce hlasů suverénně obdrží favorit odborné poroty tedy "Rád Poznám Skutečné Náklady", tak průběh hodnocení tomu zatím neodpovídá. Právě tento návrh má o pouhé dva hlasy a jedno procento více, než druhý v pořadí "Roční Procento Skutečných Nákladů". 

Teprve s odstupem následuje další návrh, který se zatím umístil na třetím místě a kterým je "Rozumím Půjčkám - Srovnávám Náklady". Stále ještě můžete ovlivnit výsledek hlasování a podpořit svého favorita. 

Pro úplnost připomínáme, že RPSN je hodnota, která u půjček a úvěrů shrnuje veškeré náklady, které s úvěrem souvisí a to včetně úroků a určuje jejich procenntí podíl na úvěru. Jedná se tedy o výrazně přesnější údaj, než je pouhá úroková sazba, která však lidi zajímá nejvíce. A to je bohužel chyba. I s ohledem na tuto skutečnost, chceme tímto projektem zvýšit povědomí o této velmi důležité zkratce a hodnotě kterou představuje.

Prozatimní pořadí a výsledky hodnocení naleznete v následujícím přehledu:

Rpsn

Jaký návrh tedy nejvíce připomíná smysl této zkratky vám? Hodnotit naše návrhy můžete až do 17. 12. 2014. Po té bude vyhlášen vítězný návrh, který se stane oficiálkním a propagovaným výkladem pojmu RPSN.

HODNOTIT A DÁT HLAS SVÉMU FAVORIZOVANÉMU NÁVRHU NA VÝKLAD POJMU RPSN MŮŽETE ZDE!

RPSN maskot



Soutěž o nejlepší výklad pojmu RPSN vrcholí

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor