Soutěž o nejlepší výklad pojmu RPSN. Vyrovnaná jízda pokračuje


04. 01. 2015  08:02     Miroslav Zeman     komentáře (2)

Už je to několik týdnů co jsme zahájili hlasování veřejnosti ve věci nejlepšího návrhu na výklad pojmu RPSN. Od té doby už některý z návrhů ohodnotilo 157 našich čtenářů. Jak se vyvíjí bodový stav návrhů?

Soutěž o nejlepší výklad pojmu RPSN. Vyrovnaná jízda pokračuje




Předně je třeba uvést, že máte stále možnost ovlivnit, který z návrhů na výklad pojmu RPSN se stane hlavním vítězem. O vítězi mohou rozhodnout skutečně jednotky hlasů. Bodové rozdíly mezi prvním a druhým návrhem v pořadí činí skutečně jen pár hlasů.

Zatím první návrh "Rád Poznám Skutečné Náklady" v pořadí si získal oblibu 34 hlasujících čtenářů. To odpovídá 22 procentům všech účastníků hlasování. Druhý v pořadí "Roční Procento Skutečných Nákladů" získalo zatím o pouhý jeden hlas méně, tedy 33 hlasujících diváků. To odpovídá stejně jako v prvním případě 22 procentům. Třetí v pořadí "Rychlý Prachy Sakra Nevýhodně" získalo s odstupem zatím 23 hlasů a 15 procent.

Na změnu pořadí hodnocených návrhů tedy stačí skutečně jen několik hlasů. Vyrovnané pořadí návrhů, zejména těch na prvních dvou místech očekáváme až do konce hlasování. 

Pokud vám tedy není lhostejné, který návrh se stane novým, oficiálním výkladem pojmu RPSN, pak se stále ještě můžete zúčastnit hlasování a ovlivnit jeho výsledek. 

Rpsn

Jaký návrh tedy nejvíce připomíná smysl této zkratky vám? Hodnotit naše návrhy můžete až do 17. 12. 2014. Po té bude vyhlášen vítězný návrh, který se stane oficiálkním a propagovaným výkladem pojmu RPSN.

HODNOTIT A DÁT HLAS SVÉMU FAVORIZOVANÉMU NÁVRHU NA VÝKLAD POJMU RPSN MŮŽETE ZDE!

RPSN maskot

 



Soutěž o nejlepší výklad pojmu RPSN. Vyrovnaná jízda pokračuje


Raději poznat soudruha Nečase...
Diskutovat (2)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor