Soutěž Visa o zájezd do srdce olympijských her má své vítěze


16. 06. 2016  12:38          komentáře (0)

Tři šťastní výherci se díky Visa podívají přímo do srdce olympijských her v brazilském Rio de Janeiro. K výhře luxusního pobytu stačilo kdekoliv zaplatit kartou Visa, platby registrovat a mít trochu štěstí při tipovací otázce.

Soutěž Visa o zájezd do srdce olympijských her má své vítěze




VISA_Předání cen výhercům zájezdů do Ria Visa je již 30 let oficiálním sponzorem olympijských her, které provází nejen vášeň ke sportu, ale stejně tak chuť dopřát si během této události nějaký speciální zážitek, koupit si něco na památku. Obliba placení kartami neustále narůstá a od posledních olympijských her v Londýně tak bylo provedeno neuvěřitelných 64 miliard transakcí, což v praxi znamená zhruba 2 000 plateb každou jednu sekundu.

U příležitosti letošní letní olympiády v Riu Visa připravila speciální soutěž, ve které měl každý držitel karty Visa šanci vyhrát jeden ze tří pobytů přímo v centru dění nejočekávanější sportovní události. Soutěže se tak mohlo zúčastnit více než 4,1 milionu držitelů karet Visa. Tři šťastní výherci včera v Praze slavnostně převzali své odměny. Kromě luxusního zájezdu do Ria dostali k pobytu platební karty Visa, předplacené na 100 dolarů denně, možnost navštívit tři libovolné sportovní události v průběhu olympiády i závěrečný ceremoniál a prohlídku města.

„Velice si ceníme našeho dlouholetého partnerství s takto prestižní sportovní událostí, jakou jsou olympijské hry. Pokaždé je jejich atmosféra neopakovatelná a proto jsme rádi, že ji budeme moci několika šťastlivcům zprostředkovat,“ říká Marcel Gajdoš, regionální manažer Visa Europe pro Českou republiku a Slovensko.

„Moje strategie byla platit, co to šlo, a dát si čas s promýšlením odpovědí na všechny otázky. A vyplatilo se. Zájezd do Ria využiju jako skvělý dárek pro tatínka k jeho letošním sedmdesátinám,“ těší se z výhry Vladimír Kalous z Prahy, který vyhrál s kartou Visa od České spořitelny. Další z výherců v první místo naopak ani nedoufal. „Chtěl jsem jen vyzkoušet, jak vysoko se umístím, výhra je pro mě obrovské překvapení. Z programu bych chtěl stihnout určitě Jaroslava Kulhavého v disciplíně cross country,“ plánuje Vlastimil Halašta z Valašského Meziříčí, který platil kartou Visa od mBank.

 

Naplánoval jsem si každý nákup i přesné trasy mezi obchody,“ popisuje svou taktiku třetí výherce Zdeněk Erben z Mladé Boleslavi, který se soutěže zúčastnil se svou kartou Visa od Fio banky.A jeho vysněná sportovní událost na olympiádě? „Brazílie je Meccou fotbalu, takže nám s partnerkou nesmí utéct finálový zápas turnaje.“

Malé Rio na Lipně

Sportovní fanoušci, kteří se do Ria nedostanou, ale nemusí zoufat. Bujarou atmosféru brazilské metropole mohou zažít i v chystaném olympijském parku na Lipně. Jedním z partnerů tohoto projektu je právě Visa, která zde bude mít vlastní sportoviště a množství zajímavých aktivit, které si návštěvníci budou moci vyzkoušet na vlastní kůži.  



Soutěž Visa o zájezd do srdce olympijských her má své vítěze

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12506167712

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více