Soutěž Zlatá koruna byla rozšířena o „Cenu podnikatelů“


03. 03. 2008  08:03     Jaroslav Brož     komentáře (0)

Novinkou letošního 6. ročníku soutěže Zlatá koruna je rozšíření dosud udělovaných hlavních cen „Novinka roku“ a „Cena veřejnosti“ o „Cenu podnikatelů“.





Novinkou letošního 6. ročníku soutěže Zlatá koruna je rozšíření dosud udělovaných hlavních cen „Novinka roku“ a „Cena veřejnosti“ o „Cenu podnikatelů“. Toto ocenění získají finanční produkty pro malé a střední podniky,  které se nejlépe umístí v anketě uspořádané mezi podnikateli.   

 

„Rozšířením soutěže o tuto hlavní cenu chceme obrátit větší pozornost k produktům pro malé a střední podniky, které tvoří významnou součást celkové nabídky na našem trhu. „Cena podnikatelů“ je reakcí na to, že dosud jsme neměli možnost konfrontovat názory odborníků z Finanční akademie, kteří tyto produkty v soutěži Zlatá koruna hodnotí, s názory samotných jejich uživatelů. Chyběl tu jistý protipól jakým je „Cena veřejnosti“ u produktů pro běžné klienty. Protože i v segmentu produktů pro malé a střední podniky je dnes konkurence velice silná, mohou být výsledky tohoto hlasování pro trh zajímavou informací,“ říká Pavel Doležal, ředitel soutěže.

 

Obdobně jako v „Ceně veřejnosti“, v níž hlasuje široká veřejnost a hlas může získat jakýkoliv finanční produkt na trhu, v „Ceně podnikatelů“ bude hlasovat podnikatelská veřejnost, a to výhradně a také bez ohledu na kategorie soutěže, o produktech určených pro malé a střední podniky.

 

Hlasování bude probíhat od začátku března do poloviny května 2008 prostřednictvím serveru www.zlatakoruna.info. Do výsledků budou zahrnuty i hlasy, které produkty pro malé a střední podnikatele získaly při dosavadním hlasování veřejnosti probíhajícím od 1.11.2007. Partnery hlasování jsou Hospodářská komora České republiky, Asociace malých a středních podniků  a živnostníků ČR a Unie malých a středních podniků ČR.

 

 

Finanční produkty pro malé a střední podnikatele se v rámci Zlaté koruny hodnotí od roku 2004, kdy nastal výraznější nástup těchto produktů na trh a nabídka se začala diferencovat. Vznikly čtyři nové soutěžní kategorie – Podnikatelské účty, Podnikatelské úvěry, Pojištění podnikatelů a Leasing pro podnikatele. Produkty v jednotlivých kategoriích hodnotí Finanční akademie, nezávislá porota složená z ekonomů, publicistů a zástupců akademické sféry. V letošním ročníku Zlaté koruny budou produkty pro podnikatele hodnoceny odbornou porotou již popáté v řadě a poprvé bude nejlepším produktům udělena samostatná  „Cena podnikatelů“.

 

O soutěži Zlatá koruna

 

Soutěž Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty roku na českém trhu. Od jejího začátku v roce 2003 se jí zúčastňují všechny významné banky, pojišťovny, leasingové, investiční a další finanční společnosti. Stovka finančních odborníků ve Finanční akademii vybírá z jejich nabídek v jednotlivých kategoriích nejlepší produkty. Výsledky hodnocení ve Zlaté koruně pomáhají veřejnosti snáze se orientovat v záplavě nabídek finančních produktů. Atraktivní je i doprovodné hlasování o Cenu veřejnosti, kde nejoblíbenější finanční produkty volí veřejnost prostřednictvím internetu a SMS zpráv. Zlatá koruna tak přispívá ke zdravé konkurenci, motivuje vznik nových produktů a veřejnosti napomáhá k vyšší finanční gramotnosti. Letos se uskuteční již 6. ročník soutěže. Jeho novinkou je udělování „Ceny podnikatelů“. Další informace o soutěži Zlatá koruna najdete na www.zlatakoruna.info. 



Soutěž Zlatá koruna byla rozšířena o „Cenu podnikatelů“

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15222930320

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více