Stavebko od ČMSS lze nově zřídit plně online i z mobilu


10. 06. 2019  00:43          komentáře (0)

Českomoravská stavební spořitelna spustila možnost online zřízení stavebního spoření. Pro uzavření smlouvy není nutný kontakt s obchodním zástupcem, smlouvu lze zřídit plně online, využít lze přitom i mobilní telefon.

Stavebko od ČMSS lze nově zřídit plně online i z mobilu




Smlouvu o stavebním spoření u ČMSS lze nově uzavřít online. „Spustili jsme aplikaci, díky které mohou klienti uzavřít stavební spoření ze svého telefonu nebo počítače a bez nutnosti návštěvy obchodního zástupce,“ vysvětluje vedoucí online marketingu ČMSS Tomáš Peterka. Smlouvu lze uzavřít na https://online.cmss.cz.

Při uzavření stavebního spoření elektronicky platí stejné podmínky jako pro standardní smlouvy uzavřené u obchodního zástupce. Aktuální maximální výnos tak dosahuje 3,8 procenta ročně. „Pro uzavření smlouvy online je nutný jen sken nebo fotografie občanského průkazu a jednoho dalšího dokladu totožnosti a bankovní účet, ze kterého klient pošle první platbu pro ověření totožnosti. Zřízení stavebka přes počítač či telefon tak klientovi zabere jen několik minut,“ dodal Tomáš Peterka.

„V poslední době vidíme rostoucí zájem mladých klientů o zřízení stavebního spoření. Ti jsou často zvyklí řešit veškeré své potřeby přes mobil a chtěli jsme, aby stejnou možnost měli i u nás. Nicméně rostoucí zájem o využívání online služeb samozřejmě vidíme napříč všemi věkovými skupinami našich klientů,“ uzavřel Tomáš Peterka. Rostoucí zájem o stavební spoření u mladých lidí souvisí s horší nedostupností prvního bydlení. Zájemci o úvěr si mohou půjčit jen 80 až 90 procent hodnoty nemovitosti, zbývající část musejí mít naspořenu z vlastních zdrojů – a stavební spoření považují za jeden z nejvhodnějších způsobů řešení úspor.

ČMSS je největší českou stavební spořitelnou, v loňském roce uzavřela 175 tisíc nových spořicích smluv o stavebním spoření.



Stavebko od ČMSS lze nově zřídit plně online i z mobilu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15414301024

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více