Tomáš Jaroš v čele Patria Finance. Blanka Beranová výkonnou ředitelkou skupinového designu v ČSOB


16. 02. 2018  19:36          komentáře (0)

Tomáš Jaroš povede od března společnost Patria Finance, která je součástí skupiny ČSOB. Vystřídá tak současného výkonného ředitele společnosti Jiřího Vyskočila, který skupinu ČSOB opouští. Jmenování do funkce podléhá schválení České národní banky. Na pozici výkonného ředitele za útvar Skupinový design nastoupí za Tomáše Jaroše Blanka Beranová z ČMSS.

Tomáš Jaroš v čele Patria Finance. Blanka Beranová výkonnou ředitelkou skupinového designu v ČSOB




 TJ Tomáš Jaroš pracuje ve skupině ČSOB na různých manažerských pozicích již od roku 1999. V roce 2006 se stal výkonným ředitelem zodpovědným za oblast obchodní a marketingové podpory. V roce 2012 pokračoval na pozici výkonného ředitele Spotřebního financování a od roku 2014 vede útvar Designu služeb skupiny ČSOB.

„Na nové pozici chci i nadále posilovat roli Patria Finance jako lídra na českém akciovém a investičním trhu. Zejména se chci soustředit na posílení orientace na klienta a rozvoj technologických inovací včetně například roboadvisory,“ říká Tomáš Jaroš.

Tomáš Jaroš povede společnost, která byla založena již v roce 1994 jako první investiční banka v České republice. Patria je členem skupiny ČSOB a KBC Group. Jediným akcionářem Patrie je Československá obchodní banka, a.s.


BB Blanka Beranová přichází na pozici výkonné ředitelky útvaru Skupinový design s dlouholetými zkušenostmi z oblasti bankovnictví, které získala na různých projektech ve společnosti Accenture, ve které jedenáct let pracovala na různých manažerských postech. V ČMSS, a tedy i ve skupině ČSOB, pracuje od roku 2015. V ČMSS vedla projekt implementace nové obchodní strategie, jejímž cílem je zajistit dominantní postavení ČMSS na trhu v oblasti stavebního spoření.

 


 



Tomáš Jaroš v čele Patria Finance. Blanka Beranová výkonnou ředitelkou skupinového designu v ČSOB

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15433444192

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více