Uhlíková stopa, nebo nižší poplatky a úroky? Lidé chtějí ušetřit ne číst žvásty


19. 07. 2021  10:45     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Uhlíkovou stopu jsme snížili meziročně o 35 procent apod. Chlubí se tuzemské banky a naskakují tak na vlnu, kterou nastolila EU a jejich poslušné matky. Zajímají vás zprávy tohoto typu, nebo by vás zajímalo, jak v bance ušetřit, nebo jestli by neměla více snížit poplatky?

Uhlíková stopa, nebo nižší poplatky a úroky? Lidé chtějí ušetřit ne číst žvásty




 Tuzemské banky jsou poslušné a tak naskakují na mainstream všeobecného snižování uhlíkové stopy a svatého boje proti globálnímu oteplování. Fajn, ať to dělají, ale bylo by dobré se zamyslet, jestli zprávy tohoto typu vůbec někoho oslovují, tím spíše typického českého klienta, jeho preferencemi bývá, aby ušetřil, neplatil zbytečně za věci a produtky, které nepotřebuje, nebo aby mu život usnadnila nějaká nová aplikace či nápad banky, případně aby ho banka „nebuzerovala“.

Tím spíše, kdy se na jednu stranu banka chlubí tím, jak snižuje uhlíkovou stopu a reálnými zkušenostmi klientů jsou zbytečné papírové dopisy s výzvou, aby obnovil své osobní údaje v registru banky návštěvou pobočky s osobními doklady. Fakt, že klient byl na pobočce do té doby mnohokrát, kdy si to banka mohla sama udělat už ji nezajímá a tak je zasílání tisíců vytisknutých dopisů a spotřebovaných inkoustů, s náklady na přepravu dopisu podle banky na místě. Hezké jsou oslavné zprávy, realita života, ale bývá často jiná. To znali už naši předci.

 

HLASUJTE TAKÉ V ANKETĚ O NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK A PŘISPĚJTE K JEHO ZRUŠENÍ ZDE!

Anketa absurdní poplatek ruce

Jaká informace z banky je pro vás důležitější?


Celkový počet hlasujících: 19

Jsou tu banky od toho, aby se předháněly v tom, která je ekologicky šetrnější, nebo od toho, aby si konkurovaly ve prospěch klientů? Zajímá víc klienty, že jeho banka snížila uhlíkovou stopu a proto je s ní spokojený, nebo že mu zvýšila drasticky poplatek za bankovní službu? Co si myslíte vy?



Uhlíková stopa, nebo nižší poplatky a úroky? Lidé chtějí ušetřit ne číst žvásty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15671278608

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více