UniCredit Bank nabízí převod peněz z kreditní karty na jakýkoliv účet po telefonu


03. 09. 2012  14:09     tz     komentáře (0)

Majitelé kreditních karet UniCredit Bank získávají další možnost, jak uhradit své nečekané výdaje. Od září si mohou převést peníze na libovolný účet vedený jak v UniCredit Bank tak i v jiné bance. Převod může uskutečnit po telefonu za bezplatné asistence telefonního operátora. Navíc se na službu ZAVOLEJ A ZAPLAŤ s UniCredit Bank vztahuje bezúročné období až 45 dnů, klient tedy okamžitě vyřeší své neplánované výdaje a pokud vše uhradí do data splatnosti, neplatí nic navíc.





Služba ZAVOLEJ A ZAPLAŤ s UniCredit Bank je přístupná majiteli kreditní karty, jemuž uplynula od její aktivace alespoň šestiměsíční lhůta. Minimální částka pro převod činí 2 000 Kč, maximální částka závisí na výši disponibilního zůstatku klienta. Převod v českých korunách může být proveden na libovolný účet v UniCredit Bank nebo jiné bance na území České republiky.

 .

„Na transakce se vztahuje bezúročné období až 45 dnů, proto očekáváme, že službu Zavolej a zaplať s UniCredit Bank ocenění zejména lidé, kteří musí nečekaně uhradit například opravu auta či doplatek za energii nebo plyn. Nebo jen službu jednoduše využijí klienti, kteří odcestovali na dovolenou, a zapomněli uhradit nějakou platbu. Zároveň vědí, že z příští výplaty svůj čerpaný kredit bez problému uhradí,“ vysvětluje Filip.



UniCredit Bank nabízí převod peněz z kreditní karty na jakýkoliv účet po telefonu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16519375664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více