UniCredit Bank otevírá již 100. pobočku


12. 09. 2011  16:25     UniCredit     komentáře (0)

UniCredit Bank pokračuje v ambiciózní a rychlé expanzi. Dnes slaví otevření již sté pobočky na území České republiky. Čtvrtá největší česká banka pro své klienty otevřela za necelý rok více než 40 nových obchodních míst, z toho 16 na bázi franšízingu. Rozsáhlá expanze banky začala na sklonku podzimu 2010 otevřením pobočky v Jindřichově Hradci a první franšízy v Otrokovicích; od té doby se podařilo obchodní síť UniCredit Bank téměř dvojnásobit. Jubilejní 100. pobočku na tuzemském trhu otevírá UniCredit Bank 12. září 2011 v pražských Nových Butovicích přímo u stanice metra linky „B“.





Díky novýmpobočkám se UniCredit Bank se dostává stále blíže ke svým klientům, a to i v menších městech České republiky. Za poslední rok došlo k naprosto výjimečnému růstu pobočkové sítě UniCredit Bank. Dynamický přístup k otevírání nových obchodních míst plánujeme zachovat i v roce nadcházejícím,“ uvedl nový ředitel divize retailového bankovnictví UniCredit Bank Stanislav Beneš. Jak dále doplnil: „Dlouhodobě zaznamenáváme zvýšený zájem o hypotéční produkty, zejména o převratnou hypotéku za 2,5 % p.a., ale také atraktivní produkty spotřebitelského financování, jako je půjčka PRESTO a konsolidace refinancování úvěrů. Pomocí konsolidace dokážeme klientovi sloučit všechny jeho úvěry do jednoho a tím si klient sníží měsíční splátku a úrokovou sazbu. Za zmínku dále stojí možnost získat platební kartu na počkání nebo služby inteligentních bankomatů umožňující vkládat a vybírat hotovost 24 hodin denně.“ Expanze pokračuje a nepolevila ani v průběhu letních prázdnin, kdy bylo otevřeno celkem 10 poboček a franšíz. Nové tradiční pobočky jsou například v Brně (Královo Pole), Berouně, Přerově, Vyškově a Kutné Hoře. K nim přibyly franšízové pobočky UniCredit Bank Expres, a to v Kralupech, Bohumíně a Říčanech. Další nová obchodní místa otevře UniCredit Bank během dvou měsíců ve městech Valašské Meziříčí, Havířov, Strakonice, Klatovy, Praha Nusle, Kyjov, Rumburk a Hodonín. Všechny nové pobočky disponují moderním zázemím a jsou vybaveny tzv. inteligentními bankomaty nové generace, které kromě běžných služeb umožňují rovněž vkládat hotovost 24 hodin denně. Jejich vklad se připisuje bezprostředně po vložení částky, což je možné ihned ověřit pomocí kontroly výpisu z účtu přímo na bankomatu. Klientům jsou rovněž k dispozici inovativní a bezpečné produkty v oblasti přímého bankovnictví, a to jak například prostřednictvím mobilního telefonu, tak internetu.


UniCredit Bank otevírá již 100. pobočku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12526156304

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více