UniCredit Bank otevře již svou 89. pobočku


13. 06. 2011  12:48     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

Čtvrtá největší banka na tuzemském trhu UniCredit Bank otevře již 89. obchodní místo a pokračuje tak v plánované pobočkové expanzi v České republice. Ještě před prázdninami postupně zahajují svůj provoz tři nové pobočky v Blansku, Mělníku, Břeclavi a franšízová pobočka v Brandýse nad Labem.





Chceme více zpřístupnit naše služby lidem a na konci května a během června jsme proto otevřeli další nová obchodní místa. V posledních měsících jsme přišli na trh s novinkami, které chceme klientům poskytnout i v blízkosti jejich bydliště. V posledních týdnech sledujeme, že právě na nových pobočkách je o tyto novinky velký zájem, především pak o Převratnou hypotéku s úrokovou sazbou od 2,5 % nebo o jarní novinku UniCredit Bank PRESTO Půjčku určenou také klientům,kteří se rozhodli zkonsolidovat své dosavadní úvěry. Při konsolidaci svých dosavadních úvěrů mohou klienti ušetřit na měsíčních splátkách nebo si mohou půjčit více a s takovou výší splátky, která jim bude vyhovovat,“ uvedl Tomáš Drábek, ředitel řízení segmentu retailového bankovnictví UniCredit Bank.   Od října loňského roku otevřela UniCredit Bank 30 nových obchodních míst, včetně 12 obchodních míst pod hlavičkou UniCredit Bank Expres, v pořadí třináctou franšízou bude pobočka v Brandýse nad Labem. S tímto na finančním trhu unikátním konceptem přišla banka na koci loňského roku.   Na obout typech nových poboček je možné využít také tzv. inteligentní bankomat nové generace, který umožňuje vkládat prostředky 24 hodin denně. Jejich vklad se připisuje bezprostředně po vložení částky, což je možné ověřit ihned pomocí kontroly výpisu z účtu přímo na bankomatu.


UniCredit Bank otevře již svou 89. pobočku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12596609952

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více