UniCredit Bank představuje nové konto pro děti


03. 10. 2012  09:05     tz     komentáře (0)

UniCredit Bank připravila speciální bankovní konto pro děti do 15 let. Vychází tak vstříc stále rostoucí poptávce po základních bankovních službách i pro menší děti. Dále navazuje nabídkou Konta PRO MLADÉ od 15 do 26 let s neomezenými výběry z bankomatů UniCredit doma i v zahraničí. Pro dospělé má UniCredit Bank nově od října pestrou paletu Osobních kont, která mohou být vedena za 0 Kč při aktivním využívání.





Ještě před několika lety děti služby bank prakticky nevyužívaly až do nástupu na vysokou školu nebo nástupu do zaměstnání. Věk dětí, které používají alespoň základní bankovní služby, například platební kartu, ale stále klesá.

 

Nové dětské konto bude vedeno zdarma a nadstandardně úročené. Na účet lze nahlížet přes internetové bankovnictví, patří k němu také platební karta Maestro. Konto bude pod plnou kontrolou zákonného zástupce, který může nastavit například limity pro výběr hotovosti.

 

„Pro dnešní třicátníky je naprosto samozřejmé využívat bankovní služby a denně platit kartou. Pro své malé děti stále častěji zakládají spořicí účty, a když trochu povyrostou, naučí je po založení dětského konta zacházet i s platební kartou nebo objednávat zboží přes telefon či internet. Vychovávat děti k tomu, aby se správně postarali o svěřené finance, by mělo být pro každého rodiče samozřejmostí,“ uvedl Giovanni Guidi, ředitel osobního bankovnictví UniCredit Bank.

 

Na DĚTSKÉ konto navazuje Konto PRO MLADÉ, které si budou moci teenageři založit od 15 let a využívat bezplatného výběru z bankomatů skupiny UniCredit jak v tuzemsku, tak i při cestách do zahraničí. Samozřejmostí jsou nová inovativní řešení v rámci internetového bankovnictví, mezi které patří Smartbanking – Banka v Mobilu nebo hit letošního podzimu MOBITO – peníze v mobilu. Díky Mobitu mohou mladí bezpečně, rychle a hlavně jednoduše zaplatit svým mobilním telefonem v jakoukoliv denní či noční hodinu, a to přímo ze svého bankovního účtu.

 

 „Významná část mladých lidí v této věkové kategorii studuje. Tuto skutečnost u nás  nebude nutné písemně dokládat, zájemce o bankovní služby tímto krokem zbavíme administrativy, na naši pobočku mohou přijít jen s občanským průkazem. Zároveň tím neomezujeme i ostatní klienty, kteří po střední škole pracují a nepokračují dále ve studiu,“ zdůrazňuje Ondřej Lokvenc, manažer segmentu fyzických osob UniCredit Bank.

 

Uvedené změny zcela souvisí s novým konceptem osobních účtů, který UniCredit Bank zavádí do praxe od října letošního roku. Banka odmění své klienty účtem zdarma. Ti, kteří jsou aktivní, nechávají si na svůj účet posílat peníze, platí za zboží a služby v obchodě či na internetu, a vybírají hotovost, nebudou muset platit měsíční poplatky za vedení účtu.



UniCredit Bank představuje nové konto pro děti

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15713948624

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více