UniCredit Bank spouští ve spolupráci s Partners unikátní koncept nových obchodních míst


04. 10. 2012  18:33     tz     komentáře (0)

Komplexní služby UniCredit Bank, včetně bankomatu, najdou klienti od začátku července v nových obchodních místech franšízového typu nazvaných Partners market, která jsou součástí společného projektu UniCredit Bank a společnosti Partners. Tento projekt částečně navazuje na úspěch první bankovní franšízové sítě na českém trhu, kterou banka provozuje pod označením UniCredit Bank Expres již od roku 2010 a nadále zvyšuje počet svých vlastních franšízových obchodních míst i tradičních poboček. Cílem nového konceptu franšíz Partners market je poskytnout komplexní finanční služby, včetně těch bankovních od UniCredit Bank, ve městech do 20 tisíc obyvatel.





Hlavním cílem vzájemné spolupráce v rámci tohoto projektu jsou speciální koutky „Partners bankovní služby – značka UniCredit Bank“, kde budou klientům poskytovány bankovní služby a budou zde exkluzivně nabízeny finanční produkty od UniCredit Bank. Velkou výhodou nových obchodních míst budou mimo jiné prodloužená a víkendová otevírací doba, koutek pro obsluhu internetového bankovnictví nebo dětský koutek pro klienty s dětmi.

 

Jako první obchodní místo tohoto typu byl v červenci otevřen Partners market v Tišnově na Moravě, v Praze na Václavském náměstí a v Příbrami.

 

„UniCredit Bank před dvěma lety jako první v České republice představila koncept bankovní franšízy pod názvem UniCredit Bank Expres, díky němuž letos rozšíří svou síť na více než 150 poboček. V příštím roce budeme nadále pokračovat v otevírání tradičních vlastních poboček, a franšízových obchodních míst v souladu s plánem distribuční sítě. Spolupráce s franšízami Partners market pro nás představuje další krok v inovacích, které se v posledních letech snažíme uvádět na trh. Naši klienti tak budou mít i v menších městech možnost využít komplexní služby UniCredit Bank, a to navíc v prodloužené pracovní době či o víkendech. Z pohledu banky se jedná o úplně nový distribuční kanál, který představujeme v úzké spolupráci s naším strategickým partnerem, finančně-poradenskou společností Partners, a dále tím prohlubujeme doposud velmi úspěšnou spolupráci,“říká Paolo Iannone, místopředseda představenstva a obchodní ředitel UniCredit Bank. „Velký důraz klademe na výběr personálu pro naše koutky, který bude exkluzivně nabízet produkty a služby od UniCredit Bank,“ dodává Paolo Iannone

 

Tyto nové typy obchodních míst UniCredit Bank se postupně stanou součástí všech franšíz Partners market a budou zřetelně označena jako „Partners bankovní služby – značka UniCredit Bank“. Uspořádání prostoru nabídne dostatek soukromí pro vyřizování finančních služeb klienta.

 

„Do konce roku plánujeme rozšířit distribuční síť celkem o dalších sedm nových franšízových obchodních míst, v horizontu pěti let pak chceme mít zhruba stovku Partners marketů. Ve všech bude naším partnerem v oblasti bankovních služeb UniCredit Bank,“ uvádí Petr Borkovec, místopředseda představenstva a generální ředitel Partners Financial Services, a.s., a dodává: „Výběru franšízanta věnujeme velkou péči, musí být nejenom dobrým obchodníkem, ale musí splňovat i naše přísné standardy. Našim cílem je poskytnou klientům na malých městech profesionální finanční služby od bankovních služeb až po investice, nabídnout jim místo, kam budou chodit rádi řešit své finance, protože tam budou milí a proškolení lidé, kteří jim ochotně poradí a odpoví všechny jejich dotazy.“



UniCredit Bank spouští ve spolupráci s Partners unikátní koncept nových obchodních míst

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16410447808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více