Vstřícná banka:
Dejte Air Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018


10. 01. 2019  00:49     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Air Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018




Air Bank je jednou z nejúspěšnějších nízkonákladových bank. Dle posledních informací o nárůstu počtu klientů se banka zařadila mezi středně velké banky. Banka je velmi aktivní a velmi pečlivě pracuje s názory a náměty svých klientů.

Air Bank je také veřejností vnímána jako dynamická a energická banka, která přináší zajímavé inovace a rychle je také dokáže zavést do praxe. Svou významnou roli pro růst banky má i její úspěšný a viditelný marketing a reklama. Jednoduchý, snadno zapamatovatelný námět a vtipné scénky ztotožňují banku se srozumitelností, jednoduchostí a férovostí.


 air bank TUTO BANKU MŮŽETE HODNOTIT ZDE!


Cílem Air Bank je ve střednědobém horizontu získat vedoucí a suverénní postavení mezi nízkonákladovými bankami. Následně pak může efektivněji zaútočit na pozice zavedených středně velkých bank. Potenciál a schopnosti na to tato banka zcela jistě má.

S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2018

Air bank zvolila velmi zajímavou taktiku pro informování svých klientů i veřejnosti. Jedná se o velmi praktický a srozumitelný způsob, který navíc budí dojem, že se u této banky stále něco nového děje. Air Bank totiž informuje o každém jednotlivém vylepšení či inovaci zvláštní zprávou, kde každý takový krok popisuje a vysvětluje. Air Bank stejně jako Fio zvolila taktiku pozvolného růstu aktivity a žádné gradování akci a zpráv ke konci roku. I Air Bank, stejně jako Fio míří na modernizaci svého mobilního bankovnictví a dělá to dobře. Banka nezavádí překotně nové služby, které by fungovaly jen pro formu, ale většina klientů by je stejně nevyužila. Air Bank tak sleduje pečlivě co lidé skutečně potřebují a co využívají a podle toho novinky zavádí. U Air Bank mají klienti jistotu, že budou vybírat z bankomatů za vstřícných a výhodných podmínek, tedy zdarma. Proč? Air Bank si na rozdíl od mBank a dalších malých bank vybudovala svou velmi rozsáhlou síť bankomatů. Tím už není pouze virtuální, internetovou bankou, ale pro mnoho klientů se stala bankou skutečnou a reálnou, s vlastním rozsáhlým majetkem a aktivy, které jsou vidět. Hodnocení ponecháváme na současné úrovni.

Skoro každý druhý z vás má v telefonu My Air

Kdyby se udělovala cena za nejpokrokovější klienty, tak ji s klidným svědomím předáme vám, našim klientům. Vždyť už 300 tisíc z vás, tedy téměř každý druhý, s námi bankuje přes mobilní aplikaci My Air.

Každý normální a vzdělaný člověk musí používat My Air. Kdo nepoužívá My Air jde proti nám. My Air je cooool a kdo ho nevyzkoušel nepocítí nikdy pocit pravé blaženosti. Klienti kteří využili někdy ve svém životě My Air už nic jiného nepotřebují a potřebovat nebudou. My Air je nepřekonatelnou inovací, kterou přinesla Air Bank. Air Bank je nejlepší a příští rok má být i třetí největší bankou. Hurá.

Bankujte s námi přes mobil a vyhrajte zájezd nebo poukaz na zážitky

Když jsme nedávno překonali hranici 300 tisíc uživatelů mobilní aplikace My Air, řekli jsme si, že to s vámi chceme nějak oslavit. A tak je tu soutěž Léto s apkou, díky které můžete za obyčejné mobilní bankování skončit třeba v Londýně nebo na letu balónem.

Polovina klientů Air Bank jede na My Air a vznášejí se v oblacích. Air Bank tak chce se svými klienty oslavovat. Oslavou se rozumí odměna pro pár vyvolených klientů. Stejně jako ve sportce tak někteří klienti vyhrají a ostatní to už jen oslaví. Toho nadšení ale asi moc nebude.

Díky Odměnám za placení jste už ušetřili přes 1 milion korun

Odměny za placení sice máte ve svém mobilním bankovnictví teprve něco přes měsíc, ale už jste díky nim ušetřili pěknou částku. Doslova milionovou.

Vypadá to jako dobrý nápad. Banka motivuje klienty, aby platili přes své mobilní bankovnictví a díky tomu ušetří. Motivační programy bank jsou velmi oblíbené. Stále častěji se tyto odměny posouvají od dárků, mobilů či plyšáků pro nové příchozí klienty pro logické odměny či slevy pro všechny klienty banky, kteří využívají daný produkt a to je mnohem férovější.

Platby mobilem nově potvrdíte otiskem prstu

Vzali jsme si k srdci vaše časté přání a s novou verzí aplikace My Air můžete platby mobilem nad 500 korun potvrzovat místo PINu jednoduše otiskem prstu.

Tak už i do této inovativní banky dorazila tato inovace a platby mobilem je možné potvrzovat otiskem prstu. No ale probuďte se. Potvrzování plateb otiskem prstu už se stává standardem, který by měly banky v dnešní době už standardně používat či nabízet svým klientům.

650 tisíc. Tooolik už vás je.

Není to zas tak dávno, co jsme překonali hranici 600 tisíc klientů, a ono už k nám stihlo přijít dalších 50 000. Je to obrovské číslo a my z něho máme stejně obrovskou radost.

Air Bank už dosáhla ve třetím čtvrtletí 2018 na 650 tisíc klientů. Počet klientů stále roste. Ale největší konkurent Fio banka má pořád pár stovek tisíc klientů více. To však nebude trvat dlouho. Protože Air bank se v příštím roce dle plánů řádně nadopuje a požere Monetu Banka a Home Credit a stane se tak s 2 miliony klientů třetí největší bankou v České republice.


 



Vstřícná banka: Dejte Air Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor