Vstřícná banka:
Dejte Creditas své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018


31. 01. 2019  00:56     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Creditas své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018




Jedna z nejnovější bank na tuzemském trhu. Jedná se o družstevní záložnu, která se přetransformovala na banku. Banka se do povědomí veřejnosti zapsala spuštěním své přelomové aplikace Richee. Banka to nebude mít v konkurenci dravých bank jako Air Bank či Fio jednoduché. Pokud se bude ovšem držet své domény, tedy zhodnocování úspor svých klientů, transakční bankovnictví a platební aplikaci Richee, své místo na trhu si zřejmě obhájí.


 creditas BANKU MŮŽETE HODNOTIT ZDE!!


S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2018:

Zvyšujeme úrokové sazby na termínovaných vkladech

Banka CREDITAS od 6. srpna 2018 výrazně zvyšuje úroky na všech svých termínovaných vkladech s pevně danou sazbou, která se během doby vkladu nemění.

No výborně. Banka se chlubí růstem úroků na svých termínovaných vkladech. Novou výši jsme také zaznamenali v našem přehledu aktuální výše úroků u spořících a termínovaných účtů. Mimochodem Creditas není jedinou bankou, která zvyšuje úrokové sazby, ale tato banka nabízí docela atraktivní úroky.

Nová verze MB - získejte přehled o vašich platbách

V nové verzi mobilního bankovnictví jsme vylepšili, co jsme mohli, a přidali funkce, o které jste nás žádali. Například do sekce pohybů na účtu jsme doplnili název obchodníka, což vám přinese lepší přehled o karetních transakcích.

Není to špatné, ale zobrazování log či názvů obchodníků a to i u běžných převodů z účtu už dávno nabízí například Air Bank. Takže se nejedná o nějaký úplně nový inovativní nápad, ale je fajn, že tuto skvělou službu nabízí i Credit bank svým klientům. Každé takové vylepšení ve prospěch klientů chválíme.

Na podzim roku 2018 byla také plošně spuštěna pověstná aplikace Richee.


 



Vstřícná banka: Dejte Creditas své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor