Vstřícná banka:
Dejte Hello Bank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2018


26. 06. 2018  00:55     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Hello Bank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2018




HELLO BANK! MYSLÍ NA KLIENTY,
A TO I V NOVÉ MARKETINGOVÉ KAMPANI

Hello bank!, nová digitální banka na českém trhu, spustila před Vánoci první velkou marketingovou kampaň, kterou se jako zlatá nit vine lidský přístup ke klientům. Hlavní motto kampaně zní: “Konečně banka, která myslí na lidi. Hello bank!”. A tento slogan se promítá vcelku netradičně i do celého komunikačního konceptu. Protože co dělá člověk, na kterého někdo myslí? No přece škytá! Hello bank! tak jednoduše vzkazuje svým současným i budoucím klientům, že ji zajímají. A navíc produkty i služby tu vymýšleli společně s nimi. Škyt.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

hello-bank-logo

Libi se mi prirozenost. Skytani je super napad. A je videt, ze se snazi tu lidskost propisovat, kdyz jsem sla kolem jejich pobocky na Andelu, nakoukla jsem. A neni zada strnula klasicka bankovni misto, kde se musi lide citit prijemne. Drzkm jim palce, at tomu opravdu doatoji a lidem se u ni libi.

____________________________________________________________

Reklama je fajn, vtipna. Fajn, jestli je tu nova normalni banka!

____________________________________________________________

Tahle banka chce být už od začátku asi hrozně vtipná. Fajn. Až budu zase někdy škytat vzpomenu si na Hello bank a na to, že bych si mohl u ní vzít půjčku. Dokud si totiž u ní půjčku nevyřídím a nesjednám, škytat nepřestanu. No nevím jestli je fér, když banka pro získávání klientů a prodej svých produktů používá takto brutálních prostředků, jako škytání. Ale třeba to na klienty opravdu zabere.


 



Vstřícná banka: Dejte Hello Bank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor