Vstřícná banka:
Dejte Hello Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018


24. 01. 2019  00:54     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Hello Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018




Jedna z nejnovější bank na tuzemském trhu. Jedná se o splátkovou společnost, která se přetransformovala na banku. Hlavní činností banky je tak i nadále poskytování spotřebitelských úvěrů a toto doplňuje možností zřídit si u této banky účet. Další produkty budou s největší pravděpodobností následovat. Banka to nebude mít v konkurenci dravých bank jako Air Bank či Fio jednoduché. Pokud se bude ovšem držet své domény, tedy poskytování úvěrů pro drobné spotřebitele, své místo na trhu si zřejmě obhájí.


 hello-bank-logo BANKU MŮŽETE HODNOTIT ZDE!!


S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2018

5 důvodů, proč vzít Hello kreditku na cesty do zahraničí

Chystáte se na dovolenou v zahraničí? Pak kromě spousty jiných věcí asi také řešíte, kolik si máte vyměnit peněz před cestou nebo jakým způsobem tam budete většinu výdajů platit. Pokud tedy zrovna nejedete do nějakého resortu s all inclusive a máte v plánu z něj nevytáhnout paty po dobu celé vaší dovolené.

Banka tím chce říct, že nic měnit nemusíte a všechno za vás vyřeší vaše kreditka. Ale pozor. Ne platební karta, ale kreditka. Máte tedy platit v zahraničí na dluh, co je zřejmě ideální stav. No ale my vám poradíme, že pokud máte dost prostředků na svém běžném účtu, tak žádnou kreditní kartu nepoužívejte a banky neposlouchejte.

Naše jízda na Tour: super nápad nebo šílenost?

V životě už neudělám takovou kravinu! Nehrozí, že bych se za rok pustil byť do podobné akce – místo dvou týdnů dovolené se mučit denně na kole a hnát se za tak vzdáleným cílem?

Hello bank je asi ve třetím čtvrtletí kreditkami přímo posedlá. Co nestihla za své slávy Citibank, to se snaží dohnat Hello bank. A všichni víme, jak nakonec Citibank se svými super kreditními kartami dopadla. Už tu neexistuje pro retailové klienty. Faktem je, že kreditní karty už mají svou největší slávu za sebou. Ty výhody už prostě nejsou co bývaly.


 



Vstřícná banka: Dejte Hello Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor