Výsledky Červeného konta potvrzují zájem o spořicí účty


20. 03. 2008  13:14     Marek Roll     komentáře (0)

Nový typ spořicího účtu Červené konto Poštovní spořitelny se od svého uvedení na trh stalo jedním z nejvyhledávanějších produktů banky ke zhodnocení finančních prostředků klientů.





Prodej Červeného konta Poštovní spořitelny ve srovnání s posledními měsíci minulého roku roste rychlým tempem. O 70 procent vzrostl v lednu počet zřízených spořících účtů v porovnání s prosincem 2007. Únorové meziměsíční srovnání přineslo dalších 34 procent navíc.   

 

Nový typ spořicího účtu Červené konto Poštovní spořitelny se od svého uvedení na trh stalo jedním z nejvyhledávanějších produktů banky ke zhodnocení finančních prostředků klientů.

 

„Spořicí účty jednoznačně zažívají na trhu svůj comeback. K atraktivní úrokové sazbě přidává Poštovní spořitelna jednoduchost, širokou dostupnost a nulové transakční poplatky,“ komentuje důvody nárůstů Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny a dále dodává, že „Červené konto nabízí výhodnou úrokovou sazbu ve výši 3 % se zůstatkem nad 50.000 Kč, kterou se snažíme rozumně upravovat v závislosti na změnách na trhu.“.

 

Další výhody účtu (vedle zajímavé úrokové sazby) jsou spojeny přímo s jeho zřízením a vedením. „Červené konto není zatíženo transakčními poplatky ani poplatky za vedení a zrušení účtu. Velké plus účtu je také to, že ho klient může jednoduše odkudkoli ovládat pomocí elektronického bankovnictví,“ upřesňuje Libor Svoboda.

 

Kromě finančních center PS je možné o účet zažádat na všech poštách v České republice a od 1. dubna tohoto roku také prostřednictvím obchodních zástupců ČMSS.

 

Červené konto však nepředstavuje ojedinělou nabídku spořicích účtů, ale naopak doplňuje rodinu spořicích a investičních produktů Poštovní spořitelny. Do ní se mimo jiné řadí ještě Spořicí investiční účet a Poštovní investiční program – zajištěný. „Chceme klientovi spoření a investování maximálně usnadnit. Z ucelené nabídky si každý vybere podle svých potřeb,“ uzavírá Svoboda.



Výsledky Červeného konta potvrzují zájem o spořicí účty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12603312368

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více