VÝZVA:
Politické strany, zřiďte si transparentní účty!


10. 07. 2011  04:01     Redakce www.bankovnipoplatky.com     komentáře (5)

< < Zpět na článek

Přidat nový komentář

Jméno:
Titulek:
Obsah:


... ale je to k ničemu | ( Horymír Klimeš | 10. 08. 2011 16:22:54 )
-> Ivan David: Když by se to snadno dalo obcházet (neříkám, že nedalo), proč si tedy ty transparentní účty nezařídí alespoň "naoko"?
Mnoho much máme kvůli líným pavoukům | ( Petr Bajgar | 13. 07. 2011 03:23:12 )
Ve známém filmu "Tři kamarádi" byli tito i s jejich kouzelnými předměty, bez prostých plácaček zcela bezbranní vůči místním mouchám. Protože tamní pavouci tak zlenivěli, že mouchy přestaly mít přirozené korektory jejich množení. Transparentní účty samy o sobě nemohou na dnešním počtu zdejších přemnožených masařek nic změnit. Pokud nevezmeme placačka na mochy za správný konec a nebudeme je správně a vytrvale používat. Bylo by snad rovnou lepší začít ve školách vyučovat tunelování-získávání a následné zneuživání důvěry, dříve nazývanou-zpronevěrou. Zločinci těží z naší neznalosti a bezbrannosti. Dokud si nezačneme platit lidi, kteří budou pracovat pro obhajovaní a prosazování našich zajmů a naopak těm, kteří budou pracovat proti nám přestaneme platit, nemáme šanci. Lze to právě platbami nejlépe měsíčními na viditelný běžný účet. TOto by bylo vyjádření důvěry každý měsíc počtově i číselně. Ti líní pavouci jsme dnes zatím právě my občané. Necháváme se zatím okusovat nenažranými masařkami. Je na nás začít dnešní mouchy plácat a politikům začít mávat výhrůžně místo děkovně.
Politické strany to klidně udělat mohou, ale je to k ničemu | ( Ivan David | 09. 07. 2011 21:46:56 )
Nechci Vám brát iluze, ale všechny legální příjmy jsou samozřejmě legálně zúčtovány. Pokud jsou příjmy nelegální, nepůjdou přes transparentní účty a užívá se jich jako výdajů pro účely, kdy legální příjmy nestačí, nebo je důvod výdaje skrýt - protože by nepůsobily sympaticky, nebo jdou výdaje na nezákonné účely. Samozřejmě toto se týká stran, které mají příjmy od zájmových skupin, které jsou schopny uplácet, napovím, že dělníci a rolníci to určitě nejsou. Vedle toho jde část přájmů užitých v politice přes jednotlivé politiky nebo jejich klientské skupiny, takže nejsou samozřejmě v účetnictví stran evidovány. Často jsou určeny i na boj uvnitř politické strany, což, jistě pochopíte, ze stranické kasy nejde. Nic ve zlém, ale jste naivní. Je jedno, jestli to uznáte nebo ne....
Politici na to ser... | ( Petr | 25. 06. 2011 20:07:42 )
Nikdy to neudělají a sepíšou seznam důvodů, proč... Výsledek 20 let pseudodemokracie u nás

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16203257952

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více